Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean

Constantin Mîndrilă, managerul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, acuză că este ținut internat cu forța și că specialiștii Direcției de Sănătate Publică Vrancea i-ar falsifica sau compromite rezultatele la testele pentru COVID-19. Miza, potrivit unor documente care au intrat în posesia noastră, ar fi prelungirea duratei de concediu medical, care ar crea portița necesară pentru suspendarea contractului de management.

Ieri, două hârtii au fost trimise de către managerul Mîndrilă: una către DSP Vrancea și cea de-a doua către Spitalul Județean. Constantin Mîndrilă cere o retestare în afara județului, în condițiile în care, după confirmarea sa cu COVID-19, testele efectuate începând cu 29 aprilie au avut rezultate complet diferite: negativ, incert și pozitiv. Ultima testare a fost efectuată pe data de 4 mai, iar Mîndrilă atrage atenția că rezultatele au fost compromise.

Dimineață, stomatologul Cătălin Bunghez, directorul DSP Vrancea, ne-a răspuns la telefon și ne-a explicat că este imposibil ca rezultatele testărilor să conțină erori. Referitor la solicitarea lui Constantin Mîndrilă de a fi retestat de către Institutul Cantacuzino, directorul Bunghez ne-a spus că așa ceva este imposibil, deoarece testările în Vrancea sunt efectuate doar în cadrul instituției pe care o conduce, cu atât mai mult cu cât managerul Mîndrilă este internat în spital, sub supraveghere medicală. Am stabilit să ne lămurim în detaliu ceva mai târziu, întrucât Cătălin Bunghez abia ajunsese la birou, însă nu ne-a mai răspuns la telefon.

În documentul trimis către DSP Vrancea, Constantin Mândrilă explică faptul că a fost internat în spital „contrar voinței mele și împotriva dispozițiilor legale în vigoare la momentul respectiv, cu diagnosticul COVID-19 pozitiv, asimptomatic”.

Acesta contestă rezultatul ultimului test efectuat, în data de 4 mai: „Consider că a fost falsificat/ fraudat și, ca atare, neconcludent. Precizez că am fost testat în data de 29 aprilie, testul ieșind negativ, în condițiile în care rezultatul a fost comunicat după 48 de ore, ceea ce contravine flagrant dispozițiilor legale în vigoare care menționează că aveați obligația să efectuați testări la 24 de ore distanță pentru a se putea verifica negativitatea pacientului.

Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”

Astfel, următorul test a fost recoltat pe data de 1 mai 2020, rezultatul fiind comunicat de asemeni cu întârziere, de această dată fiind declarat „incert”.

Având în vedere întreaga situație de fapt, coroborate cu informațiile care circulă în spațiul public, potrivit cărora laboratorul DSP Vrancea a fost infectat în perioada 1 – 3 mai, ceea ce a dus la compromiterea probabil a tuturor probelor, cu faptul că se dorește menținerea mea în spital ca pacient pentru a nu mă putea întoarce în comunitate, consider că la acest moment, cu sprijinul instituției pe care o coordonați, sunt lipsit de libertate. Vă învederez că prezenta ține loc de notificare/ plângere prealabilă înainte de a mă adresa organelor de cercetare penală. Solicit totodată, în regim de urgență, recoltarea unor noi teste de la subsemnatul, cu teste aflate în dotarea Spitalului Județean, achiziționate de la Institutul Cantacuzino și prelucrarea testului tot în cadrul Institutului Cantacuzino”, se arată în notificarea trimisă către DSP Vrancea.

Apel disperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Citește și:

O echipă de filmare atacată la Dortmund, mii de oameni la Stuttgart, arestări la Berlin


Cât de liberi vom fi dupa 15 mai. Măsurile propuse de Guvern – DOCUMENT


Cât de prost să fii ca să vorbești despre măști!? Atât cât trebuie


„Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța. AJUTOR!!!


Declarații șocante! Teste CORONA pozitive la o capră și un fruct – video

În paralel a fost trimisă o notificare și către Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon Focșani”, în care se reia în mare relatarea de mai sus, completată și cu alte aspecte. „Nu am necesitat niciodată tratament medical, ocup un pat în Spitalul Județean de foarte mult timp, consumând banii statului absolut fără niciun motiv legal”.

Potrivit legii, mai sunt doar câteva zile până când contractul de management obținut de Mîndrilă în urma unui concurs în 2019 ar putea fi suspendat. Astfel, potrivit articolul 13 alineat 1 din Ordinul nr. 1.384 din 4 noiembrie 2010, contractul de management se suspendă, printre altele pentru „concediu pentru incapacitate temporară de muncă pentru o perioadă mai mare de o lună”.

Un alt alineat al aceluiași articol 13 stipulează că „pe perioada suspendării contractului de management ministrul Sănătății, conducătorul ministerelor sau instituțiilor cu rețea sanitară proprie sau primarul unității administrativ – teritoriale… numesc un manager interimar, respectiv membrul comitetului director interimar”. Actul normativ prevede și că „suspendarea prezentului contract de management are ca efect suspendarea prestării activității de către manager și a acordării remunerației de către instituție”.

La o zi după internarea lui Constantin Mîndrilă în spital, pe 13 aprilie, Ministerul Apărării Naționale anunța că „o echipă condusă de colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, a preluat managementul medical și operațional al Spitalului Județean de Urgență Sf. Pantelimon Focșani”. Până în acest moment nu au fost clarificate acuzațiile potrivit cărora managerul Mîndrilă ar fi infectat cu bună știință alte persoane sau că s-ar fi cazat ilegal într-un spațiu pus la dispoziție de o unitate hotelieră din municipiu.

Sursa:http://jurnaldevrancea.ro/managerul-spitalului-judetean-acuza-ca-i-au-fost-falsificate-testele-dupa-trei-rezultate-contradictorii-negativ-incert-si-pozitiv-in-doar-cateva-zile/?fbclid=IwAR2ztzBS81GDDH6ZOMPcTyKvj1ihC75QJ3ctbT6mbAd40krLMuYPeAXlqIg

Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? 


Dictatura politico-medicală are o spoială de știință – Dr. Vasile Astărăstoae: video


Mi-a fost falsificat testul. M-au internat fără voia mea- acuză managerul Spitalului Județean


Dr. Răzvan Constantinescu spune că sunt mai mulți doctori decât pacienți. ”Unii se maimuțăresc în costume de scafandri spațiali”


Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford 2


Învățătoarele aduc de acasă pâine, margarină, gem și suc de mila pruncilor. Pandemia minții

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin