Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Un cercetător chinez care urma să facă ”descoperiri importante despre Covid 19” a fost împușcat

Bing Liu, un profesor asistent în vârstă de 37 de ani la Școala de Medicină a Universității din Pittsburgh, a fost găsit mort în casa sa sâmbătă. Colegii au spus că era aproape de o „descoperire semnificativă” despre Covid-19, afirmația stârnind speculații online potrivit cărora ar fi fost asasinat, relatează BBC NEWS.

Dar poliția spune că a fost o crimă urmată de sinucidere.

Bing Liu, cercetător de origine chineză ucis în SUA FOTO: University of Pittsburgh

Cum a murit Bing Liu

El a fost găsit cu mai multe răni provocate prin împușcare la cap, gât, tors și membre, în locuința sa din suburbiile orașului Pittsburgh, potrivit Departamentului de poliție locală.

Atacatorului a fost identificat ca fiind un inginer de software în vârstă de 46 de ani, Hao Gu. Autoritățile spun că acesta s-a sinucis după ce s-a întors în mașină.

Liu și Gu se cunoșteau, spun detectivii.

Ancheta a stabilit că a fost o crimă urmată de sinucidere după „o dispută îndelungată cu privire la un partener intim”. Detectivii spun că există „zero dovezi” că acest caz este legat de activitatea de cercetare desfășurată de Liu și de actuala criză de sănătate publică.

Cine era Bing Liu

Într-o declarație, colegii lui Liu spun că a fost un cercetător de excepție, care „era pe punctul de a face descoperiri semnificative” pentru înțelegerea mecanismelor celulare ale infecției cu coronavirus.

Ei regretă moartea lui Liu și s-au angajat să-i finalizeze cercetările „în efortul de a-i aduce un omagiu excelenței sale științifice”.

Liu, originar din China, și-a dobândit diploma de licență și doctoratul în Singapore, după care a început munca de cercetare în SUA. A colaborat cu biologi și clinicieni pentru a studia imunitatea umană.

sursa: digi24.ro

Distrugerea bisericii și a libertății de conștiință – Fenomenul Pitești-Stanford I

1.LIVE FREE OR DIE” – Proteste de proporții în SUA-click pentru detalii!,

2. Americanii protestează împotriva măsurilor stricte de distanțare socială

3. Germania: Manifestații față de încălcarea libertăților și a drepturilor

Planul unor minți bolnave:

Medic american afirmă pe un post TV că totul este o escrocherie

”Cum să ții un copil de 4 ani cu femurul rupt până luni seara!?”

Apel diperat al unei femei cu fiica în spital: ”vor să îmi asum faptul că al meu copil va fi băgat şi operat pe protocolul de COVID”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share