Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Targovistea are straie de sarbatoare!

DSCN7654Aseara la orele 18:00 s-au aprins luminile ce vestesc sarbatorile iernii in orasul Targoviste. Gazdele evenimentului au fost primarul interimar al orasului, Ciprian Prisacaru, alaturi de viceprimarul Cristian Stan. Desi vremea a fost nefavorabila si a plouat asta nu i-a impiedicat pe targovisteni sa iasa afara si sa fie prezenti la ceremonia de aprindere a bradului si a luminilor ce vor impodoboi orasul pe perioada sarbatorilor.

Parinti, copii, bunici cu totii au asteptat cuminti ca bradul din centrul orasului sa prinda viata. Corul de colindatori a incalzit atmosfera si ne-a amintit ca vom avea o luna plina de sarbatoare si frumos.

Anul acesta Casuta lui Mos Craciun se va muta in Parcul Chindia din Targoviste, acolo unde edilii locali ne-au informat ca vor deschide pe 19 decembrie Oraselul copiilor.DSCN7628

Pe 19 decembrie se va inaugura „Oraselul copiilor” in Parcul Chindia si il vom primi pe Mos Craciun altfel decat anii trecuti. De data aceasta sania lui va fi inlocuita de o barca pe lacul Chindia. Nu dezvaluim mai mule, vrem sa aveti parte de surprize. Sunt sigur ca ne vom bucura cu totii de aceste momente frumoase ale sarbatorilor de iarna” ne-a declarat Ciprian Prisacaru.

Despre sumele alocate anul acesta decorului stradal, primarul interimar ne-a spus ca au fost mai mici decat anul trecut si au folosit decoratiunile pe care le-au avut din anii precedenti. Ne-au asigurat ca pana pe 19 decembrie vor incerca sa ajunga cu luminile decorative pe toate strazile principale din municipiu.

Ciprian Prisacaru a fost completat in declaratii de catre viceprimarul Cristian Stan care a tinut sa adauge faptul ca este important sa ne bucuram de atmosfera sarbatorilor, chiar daca vremea de afara nu este mereu de partea noastra. Tot el a spus ca luna decembrie este in primul rand o sarbatoare a copiilor si ne-a marturisit ca asteapta sa ninga pentru a ne bucura cu totii de o iarna autentica.

Prin urmare dragi targovisteni, Mos Craciun va vizita cu siguranta si orasul Targoviste, pentru ca il asteapta un brad mare in centru si strazi luminate ce ne-au pregatit de sarbatoare.

Asteptam cu totii zapada!DSCN7627 DSCN7618 DSCN7660 DSCN7652

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">