Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Acesta nu este un război împotriva Ucrainei. Este o confruntare împotriva globalismului ca fenomen planetar integral

Acesta nu este un război împotriva Ucrainei. Este o confruntare împotriva globalismului ca fenomen planetar integral.

Este o confruntare la toate nivelurile – geopolitic și ideologic.

Rusia respinge totul în globalism: unipolarismul, atlantismul, pe de o parte, și liberalismul, anti-tradiția, tehnocrația, într-un cuvânt, Marea Resetare, pe de altă parte.

Este clar că toți liderii europeni fac parte din elita liberală atlantistă.

Rusia este acum exclusă din rețelele globaliste. Ea nu mai are de ales: fie să-și construiască lumea, fie să dispară.

Rusia a trasat un curs pentru a-și construi lumea, civilizația. Și suntem în război pentru asta. De aici reacția legitimă. Și acum primul pas a fost făcut. Dar suveranul în fața globalismului nu poate fi decât un spațiu mare, un stat-continent, un stat-civilizație. Nicio țară nu poate rezista mult timp la deconectarea completă.

Rusia creează un câmp de rezistență global.

Victoria noastră ar fi o victorie pentru toate forțele alternative, de dreapta și de stânga, și pentru toate popoarele. Începem, ca întotdeauna, cele mai dificile și periculoase procese.
Dar când câștigi, toți beneficiază. Ar trebui să fie așa. Creăm condițiile pentru o adevărată multipolaritate. Iar cei care sunt gata să ne omoare acum vor fi primii care vor profita din acțiunea noastră mâine.

Ce înseamnă pentru Rusia ruperea de Occident? Este mântuirea.

Occidentul modern, unde triumfă Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates și Zuckerberg, este cel mai dezgustător lucru din istoria lumii.

Nu mai este Occidentul culturii mediteraneene greco-romane, nici Evul Mediu creștin, nici violentul și contradictoriul secol XX. Este un cimitir pentru deșeurile toxice ale civilizației, este anti-civilizație.

Citește și: Ucrainienii au doborât accidental atât MIG-ul Lancer cât și elicopterul PUMA

Și cu cât Rusia se desprinde mai repede și mai complet de ea, cu atât se întoarce mai repede la rădăcini. La ce? Cu rădăcini creștine, greco-romane, mediteraneene, europene… Adică cu rădăcini comune adevăratului Occident. Rădăcinile acelea – ale lor! – Occidentul modern le-a suprimat. Și au rămas în Rusia.

Rusia nu este Europa de Vest. Rusia a urmat grecilor, Bizanțului și creștinismului oriental. Și ea încă merge așa. Da, cu zig-zaguri și ocoliri. Uneori, fundături. Dar se mișcă. Rusia s-a născut pentru a apăra valorile Tradiției împotriva lumii moderne. Este tocmai această „răzvrătire împotriva lumii moderne”. Înțelegeți?

Europa trebuie să se rupă de Occident, iar Statele Unite trebuie să-i urmeze pe cei care resping globalismul. Și atunci toată lumea va înțelege semnificația războiului modern din Ucraina.

Mulți oameni din Ucraina au înțeles acest lucru. Dar teribila propagandă furioasă liberal-nazistă nu a lăsat nimic din mintea ucrainenilor.

Ei își vor veni în fire și vor lupta cu noi pentru împărăția luminii, pentru tradiție și pentru o adevărată identitate creștină europeană.

Ucrainenii sunt frații noștri. Au fost, sunt și vor fi. Ruptura cu Occidentul nu este o ruptură cu Europa. Este o ruptură cu moartea, degenerarea și sinuciderea.

Sursa: Alexandre Douguine : “La Russie est en train de créer un champ de résistance mondial” – Egalite et Réconciliation

Notă de subsol a lui Mihai Șerban.:

Când Dugin spune “liberal-nazistă”, se referă la imposibilitatea altei căi în viziunea propagandei occidentaliste, refuzul altei gândiri, altei civilizații, fie aceasta mai slabă economic sau științific. Se referă la absolutismul germaniei naziste care considera superioritatea științifică, forța armată, industrială sau economică, definiția absolută a civilizației. Neacceptând existența unor mari civilizații care nu aveau în comun religia dialecticii materialistă, de exemplu. Prin urmare Dugin are dreptate: acest liberalism îmbracă uniforma nazistă. Accepți forțat sau te bombardează – nu există lume inafara matrixului matematic.

*Notă de subsol a redacției naționale Incorect Politic:

Dugin este un personaj controversat și urât de români cu diferite orientări politice. Nu trebuie să urmăm orbește toate ideile ambalate de Dugin, căruia i se reproșează un pan-slavism imperialist, dar suntem datori să luăm în considerare informațiile adevărate, indiferent de cine le rostește, iar afirmația “Occidentul modern, unde triumfă Rothschild, Soros, Schwab, Bill Gates și Zuckerberg, este cel mai dezgustător lucru din istoria lumii” este în sine un semnal puternic, o numire a inamicului care parazitează popoarele europene.

incorectpolitic.com

Citește și:

I-am zăpăcit! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…

Ucrainienii au doborât accidental atât MIG-ul Lancer cât și elicopterul PUMA

Piperea: Prin frică obligi omul să cumpere ideologii și să accepte legi tiranice și demente

EXPERȚII despre COVID: autodistrugere și sinucidere colectivă pe baza unei fantome

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Războiul cu rușii – Manipularea pentru retragerea în umbră a criminalilor din pandemie

Piperea: Războiul a ajuns în postura de soluție finală contra supra-îndatorării statelor – vasale ale corporațiilor

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share