Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Va salva Putin elita mondială de furia populară? Piua! Pauză de război cu braveheart Gheorghiță

Biden încearcă să facă pe plac aristocraților și se joacă de-a războiul. Macron i-a scos din minți pe francezi, care mai au un pic și îl execută în piața publică. Trudeau este istorie, pe ăla îl eviscerează camionagiii canadieni cu prima ocazie.
Va salva Putin elita mondială de furia populară

Va salva Putin elita mondială de furia populară?

Oare va accepta Vladimir Putin provocarea? Singura șansă ca marii lideri și aristocrați ai lumii să scape de ”ghilotina poporului” este un război. Un teatru în care să fie implicate marile puteri cu desfășurări de forțe militare și multă panică în rândul populației civile. Un război ar opri protestele împotriva liderilor politici care au implementat planul de distrugere în masă între ianuarie 2020 și februarie 2022.
Omenirea a fost îngenunchiată timp de doi ani și doar un război ar putea să determine popoarele să treacă în plan secund umilința, poate chiar genocidul, dacă decesele milioanelor de oameni se dovedesc a fi crime. Deocamdată nu știm pentru că nu au început cercetările. Un război ar opri acest demers, ar opri invetigațiile și judecarea vinovaților. Nu știm dacă Putin va accepta să joace un teatru militar pentru a salva guvernele lumii și elita mondială.

Piua! Pauză de război

Pentru bani, pentru servirea intereselor acționarilor Vanguard, iată că NATO, USA și UE anunță iminența războiului care va începe săptămâna viitoare. Păi nu mai atacă virusul viclean și ucigaș don Macron? Nu mai este pandemie? Sau se vor bate online, pe zoom, conduși de col. braveheart Gheorghiță? Televiziunile din România și alte trusturi de presă purtătoare de rahat pe bot, la fel, publică tot ce le dau la plic sponsorii. Este normal, o fac pentru bani. Presa nu este plătită de societățiile civile ca să lucreze pentru ele.

Înainte să tragă, soldații trebuie să prezinte codul QR

Interesant este faptul că Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, nu știe de așa ceva și a rugat UE să îi dea date mai exacte despre războiul din țara sa. De asemenea, Putin exclude ideea de a ataca Ucraina și toate mediile rusești spun că nici nu se pune problema unui război cu frații ucrainieni. -că până la urma este tot o Rusie și Ucraina, nu?! n.r.-
Cu toate acestea oamenii stau cu telecomanda în mână și așteaptă raidurile aeriene. Pe un post simpatic, TV, se predau tutoriale de supraviețuire în buncăre. Conserve, lanterne, pături, apă, oameni așezați ca sardinele din rucsac. Păi cum păstrezi distanța socială acolo? Fiecare buncăr are milițianul lui fiindcă războiul este război dar legea-i lege.
Zelenski si Putin nu știu cât de pregătiți sunt românii, pentru că nici ei nu au aflat că se vor bate în sânul maicii Rusii. Doar americanii și Macron au date exacte, 16 februarie, ora 12. Așa o fi. Iohannis e la schi.

Militarii cu test pozitiv vor fi trimiși acasă

Mai știi ce bani vor ieși din covid-20, adică din maimuțăreala asta mediatizată de UE și USA -vezi doamne- tancuri și săgeți otrăvite între Rusia rusească și Rusia ucrainiană!
Desigur că soldații combatanți sunt doar cei vaccinați cu doza booster și în tranșee nu se acceptă luptători fără masca medicală acoperind nasul și gura. Arafat a trimis deja pe frontul din Crimeea un milițian care amendează tot ce mișcă fără certificat verde și codul QR! Fiecare like al vostru contează. ȘI SHARE 😂😂😂
Acest articol este un pamflet și nu numai…
Distribuie acest articol Oficial Media
Share