Adrian Sârbu: ”Se va distruge economia capitalistă de piață și democrația, lăsând loc unui nou național socialism sau comunism.”

Deșteptarea! Trebuie să repornim România! Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV: ”Se va distruge economia capitalistă de piață și democrația, lăsând loc unui nou național socialism sau comunism.”

Subtil, Adrian Sârbu, fondatorul PRO TV, ne spune că nu există nicio pandemie

”O stafie bântuie Europa: criza economică devastatoare, pe care o generează deciziile pripite și incompetente ale guvernelor ca reacție la epidemia COVID-19, ar putea distruge actualul model economic și social, economia capitalistă de piață și democrația, lăsând loc unui nou național socialism sau comunism. Digitale. Ţi-e frică?
…Guvernul va da vina pe bănci că nu-l împrumută, pe Banca Națională că nu tipărește bani, pe UE, pe FMI, pe opoziție, şi va ajunge în final la tine.
Tu vei fi de vină că Guvernul nu are bani.
Și se va întoarce la tine cerându-ți ajutor: economiile tale.
Și poate atunci te vei întreba dacă a fost bine să stai acasă, murind puțin câte puțin, așteptând bani care să îți vină din cer, amânări și scutiri de taxe, amânări de rate, amânări de utilități, salarii întregi, credite, ajutoare, înlesniri, moca, gratis, de pomană.
Și vei înțelege cât de important este să ne reîntoarcem la muncă. Azi.

Deșteptarea! Timpul nu mai are răbdare.

Spune-le că ai vrea să muncești. Caută împreună cu ei soluții ca produsul, serviciul pe care l-aţi generat până la oprirea economiei să poată fi recreat și în noile condiții de carantină cu respectarea strictă a regulilor de distanțare socială. Că poți lucra de-acasă, că poți veni în schimburi.
Că știi să-ți aperi sănătatea, că ești în picioare.
Că nu ți-e frică.
Că ai copii care trebuie să se întoarcă cât mai repede la școală.
Că nu vrei să pierzi.
Dacă angajatorul nu te ia în seamă, caută-ți altul. Sunt joburi pe piață. Schimbă-ți profilul muncii, chiar și pentru câteva luni de zile.
Dacă nu, fii propriul tău angajator, așa cum ai vrut de multe ori, dar ai ezitat.
Fă orice. Un produs. Un serviciu. Vinde!
E vremea oportunităților.

Ascultați ce spune un om care știe mai bine decât noi!

Frica de moarte distruge ființa umană

”Opriți carantina”!!! Prof. Dr. Karin Molling, fost director la Institutul de Virologie al Universitatii Zurich

NU SE MOARE DOAR DIN CAUZA COVID-19!

Marcel Pușcaș, postare șocantă: COVID 19, lagăre de …

Scrisoare către Prim-ministrul României: ”Când ni se va permite să ieșim din case vom fi atât de săraci și de proști încât nu vom avea de ce să mai facem asta!”

I-am zăpăcit! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…

Distribuie acest articol Oficial Media
Share