Adrian Țuțuianu: dacă se va dovedi că ei mint, nimeni nu-i va putea salva de furia colectivă!

Senatorul Adrian Țuțuianu, președinte Pro România Dâmbovița, a menționat într-o postare pe facebook că este nevoie de măsuri suplimentare în sistemul medical din județul nostru, cu eforturi făcute de către cei care au autoritatea și sunt numiți să facă acest lucru, mai exact Consiliul Județean Dâmbovița. 
”Managerul Spitalului Județean tocmai a declarat că are tot ce-i trebuie pentru cel puțin 45 de zile de acum înainte. Să dea Dumnezeu ca așa să fie și să nu încerce să-l acopere pe șeful lui de la CJD. Căci, dacă se va dovedi că a mințit și vom avea o nenorocire în județ, nimeni nu-i va putea salva pe ei de furia colectivă.
E de prost-gust să te pozezi/lauzi cu oameni (incredibili) care vin acum în ajutorul sistemului medical, în condițiile în care tu, ca autoritate a statului, direct răspunzător, nu ai făcut ce trebuie.” a precizat Adrian Țuțuianu.
Declarație integrală:
„N-am să obosesc o secundă pe subiectul ăsta / e datoria mea de parlamentar al acestui județ + respectul față de dâmbovițeni.
Nu mă impresionează înjurăturile sponsorizate de Securistul de la CJD, acompaniat de un grup minoritar care (din necunoaștere sau dirijat) îi ține isonul. Câinii latră…
Apreciez enorm gestul tuturor celor care au înțeles să se alăture unui efort național de sprijin pentru sistemul medical în această perioadă (persoane fizice, societăți comerciale, asociații, fundații, partide politice). Mesajul nostru privind donațiile PRO ROMÂNIA Dâmbovița de aparatură și manteriale sanitare a fost tocmai în sensul exemplului care înlănțuiește și pe alții să facă asemenea.
Am analizat hotărârile adoptate în ultima ședință a Consiliului Județean și, din păcate, am avut dreptate. Stupoarea mea e față de cum manipulează unii, fără să le fie rușine că cineva o să citească, totuși, hârtiile și o să le spună în față că sunt mincinoși.
Sunt 500 mii lei pe care Spitalul Județean i-a primit pentru achiziția unui aparat de ventilație mecanică (180 mii) și un aparat PCR (320 mii). ATÂT. Restul lucrurilor înșirate de Oprea sunt cumpărate din banii Spitalului, bani pe care-i avea și înainte (și trebuia să-i folosească demult pentru asta). REPET: cine vrea să facă propria analiză, să citească hotărârea CJD și să-mi spună cine minte.
În aceste condiții, susțin că actuala conducere a Consiliului Județean nu înțelege gravitatea momentului pe care-l trăim. Ce se va întâmpla dacă, Doamne ferește, vom avea o explozie de cazuri COVID-19? Ne vom plânge atunci că n-am luat măsurile pe care trebuia să le luăm de o lună?

ÎN SINTEZĂ:

  •  dotări suplimentare la Spitalul Județean
  •  sprijin pentru dotarea Spitalului Pucioasa – entitate suport
  •  reanalizarea în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a locațiilor destinate carantinării persooanelor infectate COVID-19 / îmi mențin opinia că sunt locații mai pretabile acestei situații
 SPRIJIN pentru unitățile administrativ-teritoriale care au probleme în gestionarea unei situații atât de complicate (ex: Corbii Mari) / sprijin cu resurse financiare, nu cu vorbe la telefon!!!
De unde bani? DE ORIUNDE! În acest moment, orice altă cheltuială poate fi pusă în așteptare / vorbim de SĂNĂTATE!
P.S. 1: managerul Spitalului Județean tocmai a declarat că are tot ce-i trebuie pentru cel puțin 45 de zile de acum înainte. Să dea Dumnezeu ca așa să fie și să nu încerce să-l acopere pe șeful lui de la CJD. Căci, dacă se va dovedi că a mințit și vom avea o nenorocire în județ, nimeni nu-i va putea salva pe ei de furia colectivă.
P.S. 2: E de prost-gust să te pozezi/lauzi cu oameni (incredibili) care vin acum în ajutorul sistemului medical, în condițiile în care tu, ca autoritate a statului, direct răspunzător, nu ai făcut ce trebuie.” a declarat Adrian Țuțuianu.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share