31/10/2020

Aripa PNL din PSD militează împotriva lui Cristian Stan și a influenței cofrajului în economia mondială

Dorurile presei naționale față de Târgoviște, față de stadion și de Cristian Stan, mă înduioșează până la lacrimi. N-am văzut pui de jurnalist de ”top” să vorbească despre Turnul Chindiei și despre regalul domnesc care se află de secole la Târgoviște. Și dacă istoria nu interesează, de ce ar interesa faptele prezente!?

Cristian Stan

Bă, ești nebun! Cum, bă, să vină ziarele naționale la noi așa singure, de … beton armat în cofraj de lemn!? Când am văzut știrea era să leșin de râs. Ce comandă de doi bani și de unde o fi ea pornită, că nu mă prind deloc 😀 .

Hai să dăm câteva exemple:

Când una dintre cele mai mari baze de agrement și relaxare a fost inaugurată, nu s-a sinchisit nici țipenie de cronicar bucureștean să o pună la ”așa da”. Chiar dacă manageri din Europa duceau vorba că aici ar fi unul dintre cele mai moderne bazine  olimpice de înot.

Top investiții în România – Complexul Turistic de Natație din Târgoviște

Din curiozitate și pentru edificarea adevărului, urmăriți link-ul de mai sus. Vă asigur că nu era niciun ”proiect pentru imagine electorală”. Cum nici alte zeci și sute de reabilitări, modernizări, construcții nu au avut niciodată ca scop, imaginea electorală.

Străzi, locuri de joacă, unități de învățământ, toate au fost inaugurate în perioade ne-electorale, ba chiar consecvent, pe întreaga durată a mandatului de primar al lui Daniel Cristian Stan. Asta că tot aud pe la colțuri că se inaugurează așa… electoral.

Piața Mihai Viteazul din Târgoviște va fi inaugurată sâmbătă, 29 iulie 2017

Târgoviștenii sunt oameni deștepți și nu cad în capcana celor care vor să manipuleze opinia publică. Direcția este una foarte clară: s-a lucrat normal, s-a lucrat la infrastructură, s-a lucrat pentru copii.

Și când spun că s-au realizat proiecte care vizează copiii, deja spun că de aici nu prea se câștigă nimic la vot – de aici câștigă numai și numai comunitatea și generațiile viitoare.

 

Aripa PNL din PSD

”E ușor a face versuri când nimic nu ai a spune”, vorba lui Eminescu. Este o competiție cu diversiuni de secol XIX (NOUĂȘPE 😀 ), unde aripa PNL din PSD a zis că e bine să i-o facă lui Stan chiar acușa, înainte de duminică, 19. Rămâne de văzut dacă acest demers îi va diminua forța de luptă și se va lăsa intimidat de experții în sârmă galvanizată și decofrarea betonului.

Câțiva aspirați (nu l-am mâncat pe n) la funcția de primar, mai primesc comenzi și îmbrânceli pe linia PNL a PSD și împreună se apucă de gargară cu ce NU a făcut Cristian Stan. Bașca, așa nitam-nisam, niște cronicari de la new york times, în front comun, militează pentru gaura pilonului și veștejirea ierbii dimprejurul stadionului târgoviștean.

Mă lași, bă!?

P.S. – câteva link-uri utile pentru cititorii mei:

Un nou loc de joacă pentru copii a fost inaugurat în Târgoviște

Târgoviște: Grădinița cu program prelungit nr. 13 a fost reabilitată

Search Results for: loc de joaca targoviste

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share