Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan: ”Este vremea să votăm echipa care unește partidul!”

”A sosit vremea revenirii la normalitate. A sosit timpul să fim din nou o echipă, o forță, un gând, o faptă. Frământările de până acum, dezbinarea, ura, trebuie îndepărtate!” scrie deputatul Corneliu Ștefan pe contul facebook.
Corneliu Ștefan
În vederea alegerilor ce urmează să aibă loc pe 19 ianuarie 2020, candidatul la președinția organizației social-democrate dâmbovițene, îndeamnă la normalitate și unitate.
Deputatul Corneliu Ștefan și-a anunțat pe 10 ianuarie, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura pentru funcția de președinte al PSD Dâmbovița. Conferința Extraordinară Județeană de alegeri va avea loc pe 19 ianuarie 2020 și vor participa 204 de delegați, alături de președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu, secretar general interimar. Se va alege preşedintele, preşedintele executiv, secretarul executiv, precum şi vicepreşedinţii, care vor fi în număr de 17.

Deputat Corneliu Ștefan – candidat la funcția de președinte al PSD Dâmbovița

#PSD #Dâmbovița a fost dintotdeauna un etalon al încrederii, al unității, al comunicării, al rezultatelor excepționale.

Trebuie să arătăm oamenilor, cetățenilor acestui județ, că suntem mai sus de orice interes de grup, că luptăm pentru ei, că scopul și rostul nostru este acela de a dezvolta acest județ, de a-l face prosper.

E nevoie să arătăm dâmbovițenilor că PSD lucrează în beneficiul lor și pentru dezvoltarea acestui județ.
Duminică, să votăm pentru reașezarea organizației #PSD #Dâmbovița pe suportul normalității!
Este vremea să votăm echipa care unește partidul!
Să votăm echipa redevenirii noastre!

 Menționăm că deputatul Ștefan își depusese demisia din funcția de președinte executiv al organizației, ca formă de protest împotriva dezbinării social-democraților și al haosului creat de Rovana Plumb și echipa acesteia. 

”Organizația PSD Dâmbovița nu mai prezenta nici măcar un interes de “așa nu”. Și când nu mai ai nimic de spus, ieși din istorie. Deputatul Corneliu Ștefan încearcă în al nouălea ceas să readucă la viață una din cele mai puternice organizații social-democrate din țară.

Daca va fi scos din stadiul de SRL, din situația de a fi vândut la fier vechi la preț de nimic, neținând cont de oameni, PSD ar putea avea din nou un cuvânt pe scena politicii dâmbovițene.”

Articolul integral aici: http://oficialmedia.com/corneliu-stefan-si-a-dat-demisia-din-functia-de-presedinte-executiv-al-psd-dambovita/

Distribuie acest articol Oficial Media
Share