Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Avocat Piperea: Comisia Europeană vrea să prelungească certificatul verde cu încă un an

Comisia Europeană intenționează să prelungească regulamentul privitor la certificatul verde cu încă un an, adică până în iunie 2023.
Acest pașaport, transformat fără regrete în nazipass în țări ca Franța, Italia, Austria sau România, este nu numai inutil din punct de vedere epidemiologic, ci și nociv din punct de vedere economic, social și psihologic. Mult mai grav este că o extensie cu un an va face ca lumea să se obișnuiască și să creadă în ideea că drepturile și libertățile nu sunt naturale, ci concesionate condiționat celor care se supun totalitarismului.
Pentru democrație, drepturile fundamentale ale omului și libertățile cetățenești va fi game over. UE va fi devenit noua Chină, unde nu ești cetățean dacă nu au credit social înmagazinat într-un “portofel digital” care te marchează și identifică drept IP, iar nu persoană.
Acest proiect este pus în dezbatere publică, timp de 8 săptămâni.
Intrați pe linkul anexat în număr cât mai mare și spuneți un mare NU acestei mizerii totalitare moșmondite în spatele unui munte de minciuni și manipulări de corupta birocrație UE. Puteți, de asemenea, să dați și motivațiile care vă fac să fiți împotriva acestei extinderi a nazipassului.
Iată, în poză, cum ar trebui să sune răspunsul vostru, în engleză sau română
Atenție! NU trebuie să scrieți pe această pagină că nu sunteți de acord cu proiectul! NU va lua nimeni din birocrația UE în discuție răspunsurile voastre puse doar pe pagina mea, oricât ar fi de elaborate și motivate. Postați-le pe pagina oficială din link și, eventual, trimiteți-le pe mail europarlamentarilor. (Avocat Gheorghe Piperea)
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share