Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună

UMILINȚA PRIN CARE AU TRECUT POPOARELE ÎN ACEȘTI DOI ANI NU POATE FI DESCRISĂ ÎN CUVINTE. Cea mai neagră și opresivă perioadă a omenirii de după Evul Mediu. Asuprire, politică, umilire, voturi, eliberare și prostie mai multă decât minciună, iată cum se vede viața din România la nivel de societate și partide politice.

Asuprire, politică, umilire

Sondajele arată clar căderea în cap a USR+. Cioloș a plecat că știe ca se scufundă barca. O să se suie în alta.

PSD nu a căștigat nimic și nu o va face până când nu va elimina comportamentul totalitar bazat pe minciună. Păi cum să vii să bagi oameni și lupi in supermarket, pe culoare separate, ca pe vite și acolo să le dai drumul în același țarc. O tâmpenie mai mare nici că nu puteau inventa. Ăcesta este doar unul din multele exemple demne de Caragiale.

Nici nu au pierdut prea multe procente social-democrații, fiindcă până acum au scos castanele cei de la USR și PNL. În plus de asta au existat câteva voci precum Titus Corlățean, care în debutul acestei dictaturi tembele a avertizat că este periculos să ridici libertățile oamenilor și să le iei drepturile elementare. Mai târziu a tăcut Corlățean dar s–au revoltat alți pesediști- Dumitru Coarnă ș.a.

Oamenii au partizanat mereu cu cei care le-au apărat libertatea, joaca nestingherită a copiilor, dreptul la aer liber

Așa se face că peste jumătate din populația țării o aclama pe senatoarea Șoșoacă. Deși nu avea șarm mai mult decât un excavator. Dar venea cu o soluție de salvare. Nicio clipă nu a fost vorba despre protejarea de vreo boală pentru că românul face asta în mod natural, din instinct, mult mai bine decât -să presupunem că ar fi fost real- o făceau politicienii. Oamenii aveau nevoia de salvarea de la dictatură, segregare și asuprire…. toate câte se instaurau cu fiecare zi și pe care, cu același instinct, românii le simțeau.

Să iei individului aerul este un act criminal și nu vei fi iertat pănâ-n mormânt. Fie că îl ții în casă, fie că îi pui mască, românul te va ține minte și cu prima ocazie te va linșa, metaforic vorbind. PSD putea să câștige foarte mult în acest război psihologic dar din motive de acorduri cu familia europeană precum și cu președintele țării, nu a făcut-o. PSD, efectiv, nu a jucat politic, i-a lăsat pe ceilalți până la momentul coaliției.

Ca partid de guvernare cu președinte, cu premier, cu tot alaiul demnităților publice, PNL a mers pe cartea dictaturii medicale mondiale și a pierdut maxim din ceea ce putea pierde. Cam tot. Și comparativ cu ei înșiși -prin ruperea Forței Dreptei a lui Orban- și în raport cu celelalte partide.

Dacă mâine PSD schimbă macazul și eliberează poporul de asuprire, PNL și USR nu mai intră în Parlament în 2024. Social-democrații își vor împărți voturile cu AUR și alți sateliți politici inventați pe ideea eliberării.

In acești doi ani nu s–a pus problema guvernării politice, a proiectelor economice, nici a programelor de dezvoltare după cum s-ar fi întâmplat în vreme de pace. Din 2020 încoa a fost vorba doar despre minciună, totalitarism, prostie, falsuri oficiale medicale și opresiune, opresiune dusă la extrem, așa cum nu am mai văzut în 50 de ani de viață.

Oamenii politici și partidele au crescut și au scăzut în sondaje în funcție de afilierea la înșelătoria globalistă și controlul agresiv, sau invers, în raport cu politicile de eliberare, de salvarea de la asuprire a populației.

AUR este o grupare de fani ai lui George Simion, susținut la rându-i de cine trebuie. Un fel de tiktok politic sau un guru precum Gregorian Bivolaru. Nu există nicio structură, este un partid de muncitori inimoși, de gospodine pline de viață care sharuiesc tot ce face Simion -și la 12 când urinează și la 17 când urlă. Dacă tace Simion AUR dispare. Este un partid tiktok de guru și followers. Le merge bine pentru că oferă speranța de libertate. Nemembrii dar susținătorii lui Simion nu sunt ai lui sau ai lui AUR, ci sunt partizanii ideii de libertate, de dreptul la aer și la parc, de dreptul la zi și la noapte.

Dacă eliberează populația de sub opresiune, acum cât este la guvernare, PSD și-a aranjat următoarele alegeri fără să mai aibă nevoie de vreo alianță și acaparează natural o parte din publicul AUR.

@Cristi Iordache

Citește și:

Casieriile din bănci încep să fie digitalizate. ”Trebuie să găsim soluţii de protecţie pentru angajaţii băncilor”

Marea Britanie elimină regulile de la frontiere: Această ţară este deschisă pentru afaceri și călători

Ludovic Orban cere anularea stării de alertă: E timpul să revenim la o viață normală. Să tratăm virusul ca pe orice alt virus

Avocatul poporului: „Multă lume trăiește efectiv în sărăcie în România”

Raed Arafat: Acest val poate să fie ultimul și virusul să devină ca cel gripal

Starea de alertă a fost prelungită. Accesul la supermarketurile din mall fără certificat Covid

Carmen Tănase: Eu știu în ce minciună trăim. E un miracol că lumea n-a înțeles de doi ani de zile

Alexandru Rafila: Vaccinarea nu oprește transmiterea virusului. Românii nu trebuie forțați să se vaccineze

Melissa Ciummei, investitor: Nu sunt certificate verzi, este vorba despre resetarea sistemului financiar

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin