Babel Fast, program 14 iunie: Polonia, Moldova, Atelier de actorie cu Paul Chiribuță

O nouă zi Babel se arată la orizont și deja ne aflăm la jumătatea acestui festival, duminică 19 iunie fiind ultima zi a acestei ediții. De aceea, dacă nu ați trecut încă pragul Teatrului Tony Bulandra Târgoviște, mai aveți timp să vă bucurați de întâlniri sau spectacole pe care nu le puteți ”găsi” oricând sau oriunde.

După vizita ministrului Culturii, Lucian Romașcanu și a oficialităților locale, Babel primește reasigurarea și ”binecuvântarea” celor care au făcut posibil acest eveniment prin partea financiară. Cu toții și-au exprimat dorința de a susține aceste demersuri culturale, care în final au un singur scop, acela de a evidenția comunitatea, de a pune orașul Târgoviște pe harta culturii naționale și internaționale, dar și de a fi generatoare și laboratoare de creație și păstrare a identității culturale.

Bucuria se află în toate taberele implicate în organizarea acestui festival, pentru că doar prin eforturi comune putem păstra lucrurile în echilibru și armonie. Așadar, așa cum spunea Mc Ranin, Festivalul Babel este un spațiu care își propune să găzduiască oameni diferiți, din culturi diferite, dar care au același țel, un turn Babel care îi înalță mai aproape de cer, de divinitate, acolo unde credem noi, se pun în scenă doar spectacole despre iubire.


 

PROGRAM BABEL 14 IUNIE 2022

11:00 Foaier TTB, Întâlnirile Babel (actori, presă, invitați; deschise publicului)

12:00 Sala Oglinzilor, Identitatea structurii artistice și rezolvarea blocajelor profesionale, atelier de actorie susținut de conf.univ.dr. Paul Chiribuță; 3h

18:00 Sala Studio TTB, #nuEu, regia: Casandra Topologeanu, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, România; 1h

19:30 Piața Mihai Viteazul, Made of stone (Făcut din piatră), Scena Kalejdoskop, Cracovia, Polonia; 45 min.

20:30 Casa SindicatelorCasa, regia: Dumitru Acriș, Teatrul Național Satiricus, Chișinău, Republica Moldova; 2h (fără pauză)

23:00 Clubul FiordClubul Festivalului

Distribuie acest articol Oficial Media
Share