Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cabinet stomatologic modern la Liceul nr.1 din Targoviste

Astazi, primarul orasului Gabriel Boriga, alaturi de membri executivului, viceprimarii Eugen Patrascu si Ciprian Prisacaru au mers la Liceul Tehnologic “Nicolae Cioranescu” pentru a inaugura modernizarea unui cabinet stomatologic.

Primaria Municipiului Targoviste a suportat costurile aparaturii prin  Directia de Asistenta Sociala, reprezentata de Delia Stanescu, director si Marcela Iordache, director adjunct.

Gabriel Boriga a tinut sa felicite intreaga echipa care s-a ocupat de acest proiect pentru rezultatele vizibile in acest sens.

“Ma bucur ca in comunitatea de invatamant din Targoviste exista acum si astfel de cabinete stomatologice unde serviciile medicale sunt gratuite pentru elevi . Nu se deosebeste cu nimic ceea ce gasiti aici, intr-un cabinet stomatologic din  liceu si de ceea ce este intr un cabinet privat. Primaria s-a implicat si se implica cu dotarea cabinetelor medicale si stomatologice.  Este de datoia noastra sa sustiem invatamantul, sanatatea, infrastructura. Astea sunt prioritatile mele ca primar pe care imi doresc sa le duc la bun sfarsit.”, a declarat Gabriel Boriga.

Investitia a costat 40.000 de ron.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share