Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Chindia joaca AZI cu gandul la Zagon!

Chindia și Fortuna susțin azi un nou episod din lupta crâncenă pentru promovarea în Liga a II-a. Echipa lui Silviu Dumitrescu întâlnește pe teren propriu SCM Pitești (ora 18.00, intrare liberă), iar Fortuna se deplasează la Zagon, în Covasna. Chindia a pierdut derby-ul cu Fortuna, 0-2 vineri la Poiana Câmpina și a făcut rocada cu adversara directă în fruntea clasamentului. Bucă (foto) &co. au coborât pe poziția secundă, dezavantajați de rezultatele directe cu Fortuna. Târgoviștenii pot reveni azi pe poziție promovabilă dacă bat Argeșul, pe Eugen Popescu, iar Fortuna se încurcă la Zagon.

Nicio înfrângere cu Argeș

Chindia și SCM s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, ambele partide din sezonul regulat încheindu-se cu același scor, 1-1. În turul play-off-ului, Chindia a bătut în Trivale cu 3-0 o formație a Piteștiului decimată de proteste. 

“Șanse mai sunt, dar nu mai depindem doar de noi. Vom lupta până la capăt. Cu siguranță, Fortuna nu va avea meci ușor la Zagon” – Silviu Dumitrescu, antrenor Chindia Târgoviște

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">