Carmen Holban alături de copii la deschiderea noului an școlar

Astăzi, 13 septembrie, aproape 3 milioane de elevi și preșcolari au început un nou an școlar marcat de pandemia de Covid-19, cu un set de reguli de funcționare publicate în urmă cu o săptămână în Monitorul Oficial. Masca este obligatorie în școală și rămâne distanța de 1 metru recomandată între elevi, acolo unde este posibil. Școlile vor fi deschise până la rata de infectare de 6 la mie într-o localitate, iar după această rată se trece la școala online.
Și școlile din Dâmbovița și-au primit astăzi elevii și profesorii, care așteptau să revină la școala ”normală”, față în față, iar la festivitățile de deschidere au fost prezente și oficialitățile locale, județene și parlamentarii din județ, pentru a le fi alături copiilor într-una din cele mai importante zile din viața lor, începerea școlii.
Deputat Carmen Holban a transmis un mesaj la deschiderea noului an școlar, pentru toți cei implicați, adresându-le gândul cel bun într-o nouă etapă de dezvoltare:
S-au dezlipit cu greu de părinți, dar au făcut și acest mare pas! Sute de copii au intrat astăzi, pentru prima dată, într-o sală de clasă. Emoțiile părinților și bunicilor au fost egalate doar de cele ale copiilor, însă, cum era de așteptat, bucuria unui nou început a fost mai puternică. M-am bucurat să particip la deschiderea noului an școlar la școli din Aninoasa, Tătărani, Raciu, dar și în Târgoviște, la Colegiul Naţional „Ienăchiță Văcărescu”.
Le urez tuturor copiilor și cadrelor didactice un an școlar de 1️⃣0️⃣, iar pe părinți și bunici îi felicit pentru modul frumos în care și-au crescut copiii și nepoții! Să ne vedem și să ne auzim cu bine!”, a scris Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share