Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Carmen Holban – Dorința de a face bine și experiența sunt atuurile echipei PSD

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a transmis un mesaj de susținere pentru președintele Corneliu Ștefan, candidat pentru un nou mandat la șefia Consiliului Județean Dâmbovița, pentru primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, precum și pentru toți primarii și echipele de consilieri județeni și locali care au depus listele de semnături.

Carmen Holban – Dorința de a face bine și experiența sunt atuurile echipei PSD

”Apreciez că buna credință, dorința de a face bine și experiența acumulată sunt atuurile cu care echipa PSD va veni în sprijinul nevoilor dâmbovițenilor.

Patru ani s-au scurs extrem de repede și iată ca pe 9 iunie vom da din nou un examen electoral. Am fost alături, ieri și astăzi, de colegii mei din organizație la depunerea semnăturilor pentru o nouă candidatură.

Cifrele vorbesc singure, cu o susținere de peste 125.000 de semnaturi, Corneliu Ștefan, primește un nou vot de încredere pentru a duce mai departe proiectele începute la Consiliul Județean Dâmbovița.

Alegeri locale 9 iunie 2024

La fel si primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, cu peste 30.000 de semnaturi din partea târgoviștenilor, are o nouă infuzie de incredere pe care sunt convinsă, ambii lideri o vor folosi cu foarte mare responsabilitate.

Carmen Holban - Dorința de a face bine și experiența sunt atuurile echipei PSD
Deputat Carmen Holban – Mesaj de susținere pentru candidații echipei PSD Dâmbovița

Sunt alături si de toti colegii mei primari, consilieri județeni si locali, pentru care munca administrativă si cea din teren, îi aduce mereu aproape de nevoile oamenilor.

Corneliu Ștefan și întreaga noastră echipă au avut rezultate de necontestat

Sunt convinsa că dambovițenii vor alege așa cum știu ei mai bine, pentru un viitor stabil, cu legi care să le ușureze viața și sa aducă stabilitate și siguranță.

Suntem o echipă unită si doar împreună am reusit si vom reuși să ne atingem toate obiectivele.
Vă invităm alături de noi pe data de 9 iunie, alături de colegii mei care au demonstrat, prin fapte, că dezvoltarea comunităților este posibilă.

Carmen Holban – Atuurile echipei PSD

Eu ca deputat sunt alături de toată echipa noastră atât la nivel de comune, municipii și mai ales la consiliul județean. Rolul meu atât in Parlament dar și aici printre dâmbovițenii mei este de a le asigura un trai mai bun. Faptele au dovedit că presedintele Corneliu Ștefan și întreaga noastră echipă au avut rezultate de necontestat pentru binele comunităților pe care le-au servit. Cu toții știu că au implicarea și susținerea mea. Succes tuturor!”, ne-a transmis Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.

Carmen Holban - Dorința de a face bine și experiența sunt atuurile echipei PSD
Carmen Holban – Dorința de a face bine și experiența sunt atuurile echipei PSD

Carmen Holban: ”Când oamenii îmi spun prin ce greutăți trec, când le văd mâinile muncite, când le văd copiii și bătrânii, fac tot ce pot să-i ajut”

Carmen Holban a votat pentru un proiect de lege care protejează angajații de violența și hărțuirea la locul de muncă

Distribuie acest articol Oficial Media
Share