Carmen Holban: De la 1 ianuarie, pachetul social propus de PSD intră în vigoare

Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, a transmis astăzi un mesaj pe pagina de social media, referitor la ultimele măsuri propuse de social democrați și care, vor intra în vigoare de la 1 ianuarie 2022. Astfel, copiii, pensionarii, dar și persoanele cu dizabilități, vor beneficia de creșterea veniturilor. Deși departe de nevoile fiecăruia dintre noi, și de coșul lunar (2600 de lei era în 2020) pe care un om îl consumă, oricâtă economie ar încerca să facă, ajutorul va fi binevenit pentru cei aflați în nevoie. Traiul zilnic a devenit extrem de scump, mai ales în urma ultimelor măriri de prețuri, astfel că existența acestor măsuri este imperios necesară pentru a preveni un dezastru social.
Carmen Holban: Îndeplinim promisiunile făcute!
”De la 1 ianuarie, pachetul social propus de PSD intră în vigoare! Așa cum era normal, primele vizate sunt categoriile vulnerabile, ele fiind cele mai afectate de majorarea prețurilor la energie și de creșterea prețurilor la alimente sau servicii.
Avem soluțiile pentru a crește veniturile românilor și le vom aplica fără întârziere:
1️⃣ Majorarea alocațiilor! Copiii între 0-2 ani și cei cu dizabilități vor primi lunar 600 lei, iar cei cu vârsta între 2-18 ani la 243 lei.
2️⃣ De la 1 ianuarie, pensia minimă va fi de 1000 de lei față de 800 de lei cât este în prezent. De asemenea, restul pensiilor vor crește cu 10%.
3️⃣ Seniorii cu pensii mai mici de 1.600 de lei vor primi un ajutor pentru iarnă, veniturile pe care le vom asigura acestora ridicându-se de luna viitoare la 2.200 de lei.
4️⃣ Tot de la 1 ianuarie, vom asigura a 13-a indemnizație pentru persoanele cu dizabilități”, a scris Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share