21/04/2021

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița – întâlnire la C.C.I.A

Carmen Holban

Carmen Holban, deputat PSD de Dâmbovița s-a aflat în aceste zile la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, alături de colegii parlamentari de Dâmbovița.

Reuniunea a avut ca scop prezentarea unor poiecte, a direcțiilor pe care președintele Valentin Calcan le are în vedere în perioada următoare, precum și soluții și acțiuni la care invitații se pot implica activ din forul legislativ al țării.

Citește și: Acest guvern incapabil trebuie să plece!

Carmen Holban
Deputat Georgeta-Carmen Holban: ”Acest guvern incapabil trebuie să plece!!!”

Carmen Holban: Am încredere în Valentin Calcan!

Astăzi, alături de colegii deputați și senatori, am participat, la invitația Președintelui Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița, domnul Valentin Calcan, la o întâlnire care a avut ca scop punerea la aceeași masă a tuturor senatorilor și deputaților dâmbovițeni, în vederea identificării unor linii comune de acțiune pentru sprijinirea mediului de afaceri din județ.

Foto!!! Deputat Carmen Holban – Eveniment de Ziua Îndrăgostiților

După un scurt istoric și prezentarea intențiilor domniei sale – reorganizare în 4 Secțiuni a Camerei de Comerț, cât și o serie de discuții despre parteneriate, dezvoltarea învățământului profesional, despre culegerea problemelor ce au directă legătura cu rezolvarea lor de parlamentarii, am tras la unison următoarea concluzie: Valentin Calcan este ,,omul potrivit la locul potrivit“.

Îmi exprim deplina încredere în succesul acestui mandat și urez întregii echipe putere de muncă!

Carmen Holban, Parlamentul României, Camera Deputaților

Distribuie acest articol Oficial Media
Share