19/09/2021

Carmen Holban: Lentoare și lipsă de implicare din partea Prefecturii Dâmbovița cu privire la drumul din munte afectat de inundații

Deputat Carmen Holban, a transmis un mesaj pe pagina de facebook, cu privire la situația drumului județean DJ714, care asigură accesul către Padina Peștera, afectat de viiturile din data de 20 iulie, și care care nu a primit bani de la Guvern pentru a fi refăcut.
Carmen Holban spune că Prefectura Dâmbovița s-a sesizat abia ”la două săptămâni” de când a avut loc incidentul, lucru pe care îl constatăm și noi prin comunicatul de presă publicat pe pagina de facebook a instituției la data de 3 august, ora 16.30.
”Proiectanții aduși în munte de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, au emis puncte de vedere și au oferit mai multe soluții tehnice pentru a reconstrui drumul și pentru a repara podurile, însă Prefectura are nevoie de mult prea mult timp să reacționeze.
Lentoarea cu care se mișcă reprezentanții guvernului în teritoriu nu este o noutate, aceștia fiind o extensie fidelă a Guvernului Cîțu care nu a alocat niciun ban județului pentru remedierea efectelor calamităților produse în ultima lună în Dâmbovița.
Ce nu au înțeles reprezentanții Prefecturii Dâmbovița este că orice zi pierdută înseamnă întârzierea demarării lucrărilor de refacere a DJ714, iar de acesta depinde întreaga activitate turistică din zona Peștera-Padina.
Prefectura Dâmbovița este depășită de situație și, din păcate, oamenii de acolo dovedesc faptul că sunt rupți de realitățile acestui județ. Pălăria este prea mare pentru reprezentanții Guvernului Cîțu, nu neapărat din cauza efectelor calamităților, ci din cauza lipsei de implicare a acestora”, a precizat Carmen Holban, deputat PSD Dâmbovița.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share