Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Proiectul PSD pentru finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptat în Parlament

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban, a anunțat că proiectul Partidului Social Democrat, privind finalizarea hidrocentralelor abandonate a fost adoptat în Parlament și susține că România nu își mai permite să piardă investiții de milioane de euro în sectorul energiei.

Carmen Holban susține că acest proiect permite să fie reluate și finalizate hidrocentralele abandonate, proiecte precum Hidrocentrala de la Răstolița, acolo unde s-au cheltuit peste 200 de milioane de euro, iar investiția este finalizată în proporție de 90%.
”Vor fi reluate investițiile majore care vor crește capacitatea energetică a României! Astăzi, am votat proiectul PSD care va duce la finalizarea proiectelor hidrocentralelor abandonate.
 Cel puțin 300.000 de locuințe vor putea beneficia de energia electrică produsă de acestea, în acest fel scutind investiții de nivelul sutelor de milioane de euro în facilități noi.
Așadar, am votat pentru reluarea și finalizarea următoarele investiții:
  • Hidrocentrala Răstolița – lucrările, pentru care deja s-au cheltuit peste 200.000.000 de euro, sunt realizate în proporție de 92%. Aceasta poate produce lunar peste 9000 MWH;
  •  Hidrocentralele Bumbești, realizată 90%, și Dumitra, realizată 98%, de pe Valea Jiului. Lunar, acestea pot injecta în sistem peste 21.000 de MWH. Aici au fost stopate lucrări de peste 155 de milioane de euro.
Adoptarea propunerii PSD înseamnă producția de energie electrică la un preț cât mai bun și într-o manieră care nu va afecta mediul înconjurător”, a precizat Carmen Holban, vicepreședinte PSD Dâmbovița pe pagina de social media.
Și liderul PSD, Marcel Ciolacu a făcut un comentariu pe facebook:

”PSD apără românii, USR vrea ca populația și mediul de afaceri românesc să plătească și mai mult la energie!

Este singurul motiv pentru care s-au opus, sub aparența falsă a protejării mediului, acestui proiect care va aduce zeci de mii de megawatti lunar în sistemul energetic.

Îi invit să-și facă un call-center la partid și să le explice românilor care nu-și pot plăti facturile care sunt motivele de mediu pentru care ei s-au opus finalizării acestor hidrocentrale. Să le explice românilor cum, de fiecare dată, gândacii, liliecii, urșii și alte animale sunt invocate pentru a bloca orice investiție majoră pentru România”.

Citește și:

Deputat Carmen Holban: Măsuri pentru oameni

Carmen Holban: Combaterea tuturor formelor de violență împotriva femeilor trebuie să fie o prioritate a țărilor membre ale Uniunii Europene

Carmen Holban, întâlnire cu femeile social democrate din Târgoviște

Carmen Holban: Dezvoltarea și susținerea antreprenoriatului local trebuie să fie un efort comun

Carmen Holban a participat la celebrarea Zilei Republicii India

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share