Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputat Carmen Holban: Măsuri pentru oameni

Unul dintre cei mai activi parlamentari în teritoriu, deputat Carmen Holban, a avut întâlniri cu membrii partidului din care face parte, punând în discuție actualele probleme cu care se confruntă societatea noastră.
Carmen Holban
La Răcari, Carmen Holban, a menționat demersurile care s-ar impune în situațiile de criză cunoscute deja, cele legate de prețuri la energie și carburant, de protejarea pensiilor, precum și diverse acțiuni locale administrative.

Deputat Carmen Holban: Măsuri pentru oameni

”Discuțiile de astăzi s-au axat pe problemele generate de prețurile la energie și demersurile făcute de parlamentarii PSD pentru plafonarea acestora, activitatea consilierilor locali, dar și proiectele administrației județene privitoare la zona Răcari.
De asemenea, o altă temă importantă a fost cea legată de discuțiile generate de PSD în coaliția de guvernare pentru a stopa creșterea prețului la carburanți.
Nu în ultimul rând, au fost analizate și măsurile care trebuie implementate, astfel încât pensiile seniorilor să fie protejate pe termen lung.
Astfel de întâlniri sunt mai mult decât binevenite. E nevoie de spirit de echipă pentru ca lucrurile să meargă în direcția bună!”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share