Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cele mai bune companii de hosting domeniu din Romania

Unul dintre primii pasi pe care oricine trebuie sa ii faca in construirea unui site web este alegerea unui pachet de gazduire. In momentul de fata exista o multime de solutii dintre care o poti alege pe cea mai potrivita pentru proiectul tau.

Tot mai multe companii de web hosting isi desfasoara activitatea in Romania, astfel ca un client are acum la dispozitie multe platforme din care sa aleaga. In cele ce urmeaza iti voi prezenta care sunt cele mai bune companii de hosting din Romania pe care eu ti le recomand sa le alegi cu incredere.

Cele mai bune companii de hosting domeniu

Ce este web hosting?

Daca nu esti deja familiarizat cu acest termen, atunci trebuie sa stii ca web hosting-ul reprezinta un pachet de resurse de care are nevoie orice site de pe internet pentru a putea functiona. Pentru ca site-ul tau sa fie vizibil online si sa poata fi accesat de orice utilizator acesta trebuie sa fie gazduit pe un server.

De asemenea, orice informatie publicata pe site (text, imagini etc.) este stocata pe memoria server-ului respectiv. De aceea, in functie de necesitatile tale si de tipul de site pe care il creezi trebuie sa alegi un pachet de gazduire care iti ofera suficient spatiu de stocare.

Aceste tipuri de servicii de gazduire sunt oferite de companiile de web hosting, care iti pun la dispozitie diverse pachete de resurse, in functie de cerintele site-ului tau. Cele mai bune pachete de gazduire web le poti gasi pe site-ul AfluOnline, la preturi extrem de avantajoase.

Recomandari hosting domeniu in Romania

Acest domeniu al serviciilor de web hosting s-a dezvoltat mult si la noi in tara. Astfel, au aparut pe piata tot mai multe companii ce ofera gazduire pentru site-urile web. Concurenta este intotdeauna benefica, pentru ca in acest fel toate companiile sunt nevoite sa ofere servicii de calitate la preturi competitive.

Pentru un utilizator fara experienta care vrea sa aleaga o firma de web hosting se poate dovedi dificil. Tocmai de aceea in continuare iti voi prezenta detalii despre doua dintre cele mai bune companii de hosting existente in Romania in momentul de fata.

Data Host

Data Host este o companie de web hosting din Romania care vine pe piata cu o atitudine corecta pentru clientii sai. Infiintata in primul rand datorita pasiunii pentru tehnologie, Data Host s-a impus pe piata serviciilor de gazduire web printr-o serie de calitati precum comunicarea, dezvoltarea si ascensiunea continua.

Aceasta companie detine servere proprii securizate si monitorizate non-stop cu softuri de inalta performanta, astfel incat clientii Data Host beneficiaza de cea mai buna siguranta a datelor in mediul online. De asemenea, conexiunea la internet de mare viteza a serverelor Data Host asigura o viteza foarte buna de incarcare a site-urilor gazduite, indiferent daca ele sunt accesate din Romania sau de oriunde din lume.

Daca te intrebi de ce ar trebui sa alegi serviciile de hosting Data Host pentru site-ul tau, iata in lista de mai jos doar 3 dintre motivele principale:

  • Satisfactie garantata 100% – Data Host se bucura de o mare apreciere in randul clientilor, avand ingredientele perfecte pentru o colaborare pe termen lung. Chiar si asa insa, in cazul in care nu esti multumit de serviciile Data Host in primele 30 de zile poti deschide un tichet de suport si vei primi inapoi suma achitata in avans.
  • Uptime 99.9% – uptime-ul este esential in alegerea oricarui serviciu de gazduire, iar Data Host iti asigura un uptime de 99.9% pentru site-ul tau. Avand conexiuni stabile la internet pentru servere, la Data Host poti fi sigur ca site-ul tau va fi online indiferent ca este zi sau noapte.
  • Suport tehnic – Data Host se bazeaza foarte mult pe suportul oferit clientilor sai, acesta fiind unul dintre principalele atu-uri ale companiei. Astfel beneficiezi de ajutor 24/7 in orice problema vei intampina pe site-ul tau.

Hostriver

O alta alegere excelenta atunci cand vine vorba de gazduire web de calitate este reprezentata de serviciile oferite de compania Hostriver. Unul dintre cei mai importanti “jucatori” de pe piata, Hostriver a dezvoltat o platforma de gazduire prin care ajuta dezvoltatorii web si proprietarii de magazine online si site-uri de prezentare sa fie mereu conectati la mediul online.

Oferind o viteza mare de incarcare a site-urilor gazduite, precum si sisteme de securitate dintre cele mai performante, Hostriver pune mare accent pe satisfactia clientilor sai, care odata ce au apelat la un pachet de gazduire nu mai trebuie sa isi faca probleme privind functionarea site-urilor pe care le detin.

Serverele de care dispune Hostriver sunt unele de inalta performanta, fiind dotate cu cele mai bune componente din industrie, lucru care asigura faptul ca serviciile tale de gazduire vor functiona impecabil, iar vizitatorii site-ului tau se vor bucura de cea mai buna experienta de navigare.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share