Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cele mai îngrozitoare experimente făcute de naziștii lui Hitler

Dacă privim înapoi în timp, în vremea când ororile naziștilor erau în floare, este ca și cum am citi scenariul celui mai îngrozitor film horror.

Experimente făcute de naziștii lui Hitler

experimente făcute de naziștii lui Hitler

Naziștii au condus tot soiul de experimente pe oamenii pe care îi considerau inferiori din prisma rasei sau a convingerilor religioase. Acestea te fac să îți pierzi orice speranță în umanitate. Cei de la Ranker au realizat o listă cu o parte din aceste experimente.

Experimentul cu apă de mare

În 1942, o parte din prizonierii de la Dachau au fost supuși unor experimente destinate să îi ajute pe cei care lucrau în forțele aeriene germane. Acolo, naziștii au construit o cameră cu presiune scăzută, în care condițiile erau similare cu cele de la altitudinile înalte la care zburau piloții.

Cei care intrau în acea cameră, simțeau ce simțea și un pilot a cărui avion se prăbușea de la 20 de kilometri înălțime. Aproape toți oamenii care au fost supuși torturii din această cameră a murit, ca rezultat al expunerii la condițiile extreme de presiune.

Gemenii ungari

Doctorul Joseph Mengele, unul din cei mai căutați criminali de război ai secolului 20, era fascinat de gemeni. În 1943, la Auschwitz a sosit o pereche de gemeni ungari. Mengele i-a forțat pe aceștia să stea în căzi pline cu apă opărită până au leșinat.

Ulterior, fiecărui geamăn i s-a făcut o clismă, apoi o examinare intestinală fără anestezie. Ei au fost torturați în continuare, ca într-un final să fie trimiși la un laborator de disecare, unde au fost eutanasiați înainte să li se preleveze organele.

Transplantul de membre

Tabăra de concentrare Ravensbrück era cea mai mare tabără pentru femei. Din 1942, doctorii naziști au început să trateze rănile pacientelor cu diverse substanțe chimice, să le taie membrele și să facă transplanturi între paciente. Femeile care au supraviețuit au suferit vătămări corporale permanente.

Articolul integral il puteti citi la sursa Playtech, autor Bianca Prangate.

Citește și:

Epoca Descreieraților: Experimente medicale cu loterii și premii, un fel de haine noi și bomboane oferite de Mengele

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">