Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Carmen Holban: Impunerea vaccinării poate crește ostilitatea populației față de vaccin

Deputat PSD, Darmen Holban, a transmis pe pagina de facebook un mesaj cu privire la modul în care Guvernul a gestionat pandemia încă de la început. Oamenii și-au pierdut încrederea, și pe bună dreptate, în cei care sunt puși în fruntea țării să le facă viața mai ușoară, tocmai pentru că măsurile luate în pandemie au fost în contradictoriu, de foarte multe ori lipsite de sens și de pragmatism în viața reală. 
Carmen Holban susține că este ”împotriva impunerii vaccinării anti-Covid”, motivând că tocmai acest lucru îi va îndepărta și mai tare pe oameni de la actul medical și desigur, va stârni un val imens de reacții în societate, care, așa cum știm cu toții, se va întoarce către cei care guvernează.
La aproape un an și jumătate de la debutul pandemiei, guvernanții nici acum nu dau semne că știu ce au de făcut. În lipsa unor inițiative prin care să-i încurajeze pe români să se vaccineze, PNL și partenerii lor de coaliție se gândesc să-i sancționeze pe cei care refuză acest lucru.
Sunt împotriva impunerii vaccinării anti-COVID și, mai ales, împotriva amendării românilor, sub orice formă s-ar aplica aceasta, în condițiile în care Guvernul nu a făcut tot ce era de făcut pentru protejarea oamenilor. Impunerea vaccinării, această abordare poate crește ostilitatea populației față de vaccin.
Mai grav este și faptul că liberalii, alături de partenerii lor de la USR PLUS și UDMR, nu concep ca statul să asigure testarea gratuită a românilor, mai ales a celor care lucrează în educație sau sănătate.
Coaliția de dreapta trebuie să vină în fața românilor, cât mai rapid, cu o soluție în ceea ce privește organizarea testării în școli a tuturor profesorilor, atât a celor care s-au vaccinat, cât și a celor care nu s-au imunizat împotriva COVID-19.
De asemenea, există riscul ca din toamnă școala să se desfășoare tot în mediul on-line. Școala trebuie să se facă în clasă, profesorii trebuie să predea de la catedră, nu din fața unui calculator, iar Guvernul trebuie să asigure acest lucru”, a precizat deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban.
Citește și:
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">