Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cinema Independența din Târgoviște vă invită la cele mai noi producții 3D

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de viceprimarii Monica Ilie, Cătălin Rădulescu și city manager Gabriel Boriga, au lansat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, o nouă invitație la film. Cea mai recentă investiție, Cinematograful Independența, dispune de o sală de film cu cel mai mare ecran din România, cu un sistem audio de top și clasificat în prima categorie de calitate în ”Registrul Cinematografiei”.
Spectatorii se vor putea bucura și de filme 3D, dar și de cele mai noi producții lansate pe piața filmelor.
Luna ianuarie este promisă a fi una ”specataculoasă”, iar joi, 6.01.2022, de la ora 19.00, va rula filmul Dune (3D).
Actori: Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Zendaya, Timothee Chalamet
Gen: Aventura, Drama, SF

(Sinopsis: Calatoria mitica si emotionanta din „Dune” spune povestea lui Paul Atreides, un tanar stralucit si talentat, nascut intr-un mare destin, dincolo de intelegerea sa, care trebuie sa mearga pe cea mai periculoasa planeta din univers pentru a asigura viitorul familiei si poporului sau. Pe masura ce fortele malefice izbucnesc intr-un conflict legat de exclusivitatea pentru furnizarea celei mai pretioase resurse din univers, care se regaseste doar pe aceasta planeta – resursa capabila sa deblocheze cel mai mare potential al umanitatii – vor supravietui doar cei care isi pot cuceri frica.)

Tot în registrul 3D puteți viziona și filmele: ETERNALS, SPIDER-MAN: NO WAY HOME), 2 premiere (SCREAM, MORBIUS), dar și producții precum CASA GUCCI, VENOM: SĂ FIE CARNAGIU, MATRIX: RENAȘTERE.

Edilul Daniel Cristian Stan, susține că, prima luna de la redeschiderea Cinematografului Independența a reprezentat un succes, și speră că odată cu ridicarea restricțiilor, pe viitor, sala de la Târgoviște să fie ocupată la capacitate maximă (500 de locuri).

Tocmai am încheiat prima lună de funcționare a Cinematografului, în această perioadă au fost aproximativ 3300 de spectatori și a fost un succes, deși încă avem condiții de pandemie. Dar luna ianuarie va fi cu adevărat spectaculoasă referitor la programul de filme pregătit. A fost schimbat puțin orarul de funcționare, se vor proiecta filme și joi, dar numai de la ora 19:00, plus în weekend-uri de la ora 11:00, filme pentru copii. Sper să reușim să convingem și mai mulți târgovișteni să vină la Cinema. Ca și tarife suntem competitivi cu orice cinematograf din România, iar anumite filme care sunt lansate în USA sunt proiectate la o săptămână la Târgoviște”, a precizat primarul municipiului.

Filmele care vor rula, toate informațiile necesare achiziționării, inclusiv online a biletelor, orele de funcționare, tarifele, pot fi consultate pe site-ul https://www.cinema-independenta.ro/
Tip tarif Tarif film**                                  Tarif film romanesc/educativ**           Tarif premiere**
Adulti 20 lei 12 lei             30 lei
Pensionari                        10 lei 6 lei             15 lei
Elevi 10 lei 6 lei             15 lei
Studenti 10 lei 6 lei             15 lei
Copii 10 lei 6 lei             15 lei

*Persoanele cu handicapgrav si accentuat, precum si insotitorii acestora beneficiaza de intrare gratuita. Persoanele cu handicap mediu si usor, beneficiaza de tariful cu pret redus
**Valorile stabilite contin toate taxele specifice legale care se deduc din pretul biletului (taxa CNC, taxa cinematografie, taxa UCMR etc)

Cinema Independența din Târgoviște se redeschide după o pauză de 15 ani

Cinematograful Independența Târgoviște: Cel mai mare ecran de proiecție Cinema din România

Cinematograful Independența din Târgoviște va găzdui expoziția de PICTURĂ a artistului clujean Valentin CODOIU

Daniel Cristian Stan, Corneliu Ștefan și Titus Corlățean în topul Flux24 pe anul 2021

Daniel Cristian Stan este ”Omul anului 2021 în Dâmbovița”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share