Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ciprian Iacob – Presedintele interimar PNL Pucioasa

Avocatul Ciprian Iacob- presedinte interimar al filialei PNL Pucioasa, a fost invitat in cadrul conferintei de presa convocata de catre organizatia PNL Dambovita si sustinuta de catre purtatorul de cuvant Gabriel Cioaca.

Acesta a debutat cu dreptul chiar daca unii reprezentanti ai presei au incercat in dese randuri sa-l puna in dificultate. Pe langa faptul ca a lamurit situatia din cadrul PNL Pucioasa legata de numirea sa in functia de presedinte interimar la data de 13 februarie 2014, domnul Iacob a reusit intr-un timp relativ scurt, sa dubleze numarul membrilor organizatiei pe care o conduce.

Conform declaratiei sale, in luna noiembrie, presedintele PNL Pucioasa, Danut Badau a fost inlaturat prin vot secret si dizolvarea biroului, ca masura organzatorica. Motivul principal al demiterii acestuia a fost nerespectarea deciziilor din cadrul organizatiei PNL.
“Desi Danut Badau a contestat decizia, acesta nu a avut succes, deoarece masurile organizatorice luate in cadrul patidului nu pot fi contestate”, a declarat presedintele  interimar al PNL Pucioasa.
PNL Dambovita a avut ca sarcina, strangerea a 4111 semnaturi din partea membrilor, pentru reinscrierea partidului. Astfel si organizatiei PNL Pucioasa i-au revenit un numar de 242 de semnaturi. Desi numarul de membri din cadrul PNL Pucioasa este de 359, Danut Badau nu a prezentat nicio semnatura la Biroul Judetean.
“Nu am pierdut nimic cu demiterea d-lui Badau, din contra ni s-au alaturat mai multi membri. In prezent exista 631 de membri in PNL Pucioasa”, declara Ciprian Iacob. De asemena acesta sustine ca va demisiona din conducerea PNL Pucioasa daca numarul de membri va fi mai mare decat cel de voturi obtinute.
In continuare a tinut sa precizeze ca fiecare membru al partidului poate fi presedinte in momentul in care se vor organiza alegeri si ca astfel de masuri organizatorice au fost luat in tot judetul la sediile PNL, cazul lui Danut Badau nefiind unul izolat. “Danut Badau a fost demis cu un numar de 11 voturi si 2 abtineri si a fost singurul care a contestat aceasta decizie”, declara Ciprian Iacob.
De asemenea la predarea si primirea de documente la numirea in functia de presedinte interimar a intampinat probleme din partea lui Danut Badau, acesta nedorind sa predea ordinea de zi a sedintelor, patrimoniul si, a sustinut ca “stampila cu PNL Pucioasa nu are si nu a avut niciodata”, desi acesta semna si parafa documente cu stampila PNL.

Cristi Iordache

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin