Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ciprian Prisacaru: Presa ne ajuta sa ramanem cu picioarele pe pamant

p1Presa a fost invitata, ca in fiecare an, de catre Primaria Muncipiului Targoviste pentru a celebra sfarsitul anului 2014 petrecut impreuna in toate activitatile de promovare ale orasului, dar si de solutionare a problemelor din municipiu.
A 4-a putere in stat, presa este cea care a stat alaturi administratiei locale, pentru a informa zi de zi cetateanul targovistean cu privire la toate demersurile, actiunile, activitatile, masurile, evenimentele ce se petrec in oras. Fara existenta acestui mecanism de propagare a informatiei, atat benficiarii, respectiv cetatenii cat si prestatorii de servicii – administratia locala, nu ar putea sa gaseasca un mod transparent de comunicare.
Prin urmare, primarul interimar al orasului, alaturi de viceprimarul Cristian Stan au multumit jurnalistilor pentru eforturile depuse de-a lungul timpului si cu precadere in acest an, care nu a fost unul usor pentru orasul Targoviste.

Multumesc tuturor pentru sprijinul acordat pe toata durata anului 2014, a fost un an greu, s-au intamplat foarte multe lucruri in orasul nostru. Din fericire aici in Targoviste avem norocul ca a 4-a putere in stat sa fie una foarte puternic reprezentata si foarte vigilenta. Acest lucru ne ajuta sa ramanem verticali si cu picioarele pe pamant si ne ajuta sa mergem mai departe asa cum isi doresc si cetataenii cu lucruri facute bine si corect. Primaria Municipiului Targoviste v-a primit intotdeauna cu transparenta.

Va urez sarbatori fericite tuturor si un an mai bun decat anul trect, sa fim sanatosi, sa ne ducem mai departe toate obiectivele, atat individuale cat si comune, speram sa ramaneti alaturi de noi, pentru ca fara dvoastra informatia n-ar ajunge la cetatenii orasului.

La multi ani si sarbatori fericite tuturor!” ne-a urat Ciprian Prisacaru.

Intrunirea a fost celebrata de un pahar de sampanie!

Oficial Media ureaza LA MULTI ANI tututor colegilor din mass-media, colaboratorilor si cititorilor sai!

Anul 2015 sa deschida usa implinirilor pentru dumneavoastra! 10343490_10152569865639639_219220530496912562_n p4 p2

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share