Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Corneliu Ștefan despre alianța dintre PNL și USR-PLUS în Dâmbovița

În cadrul unei conferințe de presă, din data de 19 august 2020, liderii PNL și USR-PLUS au făcut un anunț public cu privire la alianța politică în Dâmbovița pentru susținerea lui Sorin Ion, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Președintele PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a făcut precizări pe marginea acestei alianțe:

Asistăm la o fanfaronadă la nivelul județului Dâmbovița, și trei partide au venit să spună cum fac alianțe doar pentru o funcție. Ei trebuie să vină în fața dâmbovițenilor cu proiecte concrete, asa cum noi cei din PSD am venit pentru județul Dâmbovița. Am văzut la acest eveniment, colegi de-ai mei din Parlamentul României, deputați USR care au venit pentru prima dată în județul nostru, și nu au nicio legătură cu acest loc. Am văzut venetici care astăzi își dau cu părerea despre județ și îi jignesc pe oamenii care locuiesc aici, atunci când vorbesc despre sărăcia din Dâmbovița. Le aduc aminte că ieri s-a deschis o investiție privată (Dâmbovița Mall) de peste 50 de milioane de euro, care are în spate studii de specialite și nu cred că vreun investitor privat venea aici dacă era așa o mare sărăcie.” 

Citește și: PSD Dâmbovița: Blat politic între PRO România și PNL

Imagini din conferința de presă:

Corneliu Ștefan a mai vorbit și despre proiectul major pe care l-a adus în fața dâmbovițenilor, Master Planul de dezvoltare al județului cu o întindere pe următorii 10 ani.

”Master Planul pe care noi l-am propus este ancorat în realitățile dâmbovițene. Am fost singurul partid politic care a avut curajul să vină cu un Master Plan de dezvoltare, bazat pe proiecte concrete, și toate sunt realizabile. Astăzi vreau să vă spun câteva cuvinte despre mediul de afaceri.

Un domeniu pe care mulți îl discută, dar nimeni nu a venit cu ceva concret .

Corneliu Ștefan, PSD: 10 direcții de dezvoltare pentru județul Dâmbovița (Master Plan)

În cadrul Consiliului Județean Dâmvoița avem trei parcuri industriale, două unde CJD este acționar majoritar și unul unde este actionar minoritar.

Pentru Parcurile de la Priboiu și de la Moreni se va face o reorganizare. Trebuie să le dezvoltăm la capacitate maximă pentru a atrage investitori. Pentru Parcul Priboiu, CJD are un teren de aproximativ 7 ha în care voi propune înființarea unui Parc industrial IT. Le putem crea facilități pentru anul 2020. În ultimele două luni de zile am discutat cu foarte multe firme din acest domeniu și le-am prezentat dezvoltarea Parcului. Iar pentru Parcul Mija, unde suntem acționari minoritari, voi propune reabilitarea clădirilor dezafectate. Voi continua să fac publice proiectele incluse in Master Planul propus de noi pentru județul Dâmbovița.” a precizat Corneliu Ștefan.

Conferința de presă de prezentare a Master Planului:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share