Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

În sfârșit, în Germania a luat ființă o comisie extraparlamentară pentru investigarea măsurilor aberante și a poveștii cu coronavirusul.

Comisia de investigare a măsurilor anticovid

Asta dă speranțe că mai multe societăți civile din diverse țări se vor trezi la realitate și vor analiza măsurile de restricționare a libertăților și drepturilor elementare ale omului.

Comisia de investigare a măsurilor anticovid

“În schimb ni se oferă date fără referințe, cifre ce au ca scop de a produce frică, care însumează cazurile de boală și care nu arată că există o discrepanță între cifra de testați și aceea de real infectați. Structuri bine funcționale deja existente precum Legea Protecției contra Infecției,sunt abolite și înlocuite cu ceva nou mult mai drastic, iar guvernul propagă un singur lucru cu încăpățânare și anume un vaccin. Și asta pentru o boală despre care între timp știm foarte bine -datorită a numeroase studii internaționale- că este foarte asemănătoare cu boli gripale, că rata mortalității nu este mai mare decât la epidemii severe de gripă și că prin urmare măsurile nu sunt justificabile.

Este vorba de o înspăimântătoare ignoranță vizavi de studii internaționale recunoscute, față de experți de asemenea recunoscuți internațional din toate domeniile, fie că e vorba de virologi, bacteriologi, epidemiologi sau experți în științe economice care nu sunt audiați sau sunt ignorați.Sau și mai rău, ei sunt numiți „mincinoși”, „șarlatani“, sau „teoreticieni ai conspirației”,cuvânt ce va fi cu siguranță „necuvântul” anului 2020.

În schimb se face reclamă pentru un vaccin care poate fi extrem de periculos, un vaccin fără necesitate medicală, pentru care nu mai există nici o evidență. Nici măcar nu mai sunt suficient de mulți oameni care să se îmbolnăvească în Germania, pe care să se testeze un vaccin.

Și este vorba de o nouă formă de vaccin, așa numit RNA-vaccin, care contrar celorlalte vaccine de până acum sunt în stare să modifice genomul. Și care e în stare să producă pagube de neimaginat pentru oameni. Aici e cazul să ne referim la Principiul Medical „nihil nocere”, sau „în primul rând nu dăuna”.

Aceasta este sarcina medicilor și sperăm că alți doctori se vor gândi la aceasta și se vor implica, deoarece noi medicii nu avem voie să dăunăm pacienților mai mult decât să le ajutăm.

Motivația mea sunt bunicii și părinții mei care m-au învățat că în cazul în care am senzația că drepturile de bază, democrația sunt îngrădite, presa nu mai este liberă și când am senzația că este vorba de propagandă, când opinii „străine” sunt cenzurate, eradicate, atunci trebuie mers pe stradă, atunci trebuie să devii activ, sau să informezi opinia publică, așa cum facem cu Comisia Extraparlamentară de Anchetă. Pentru că există întotdeauna pericolul că puterea corupe și că politicienii cândva nu vor mai avea simțul măsurii și al țelului cumpătat.

https://www.youtube.com/watch?v=zfcAS9-_QOQ&feature=youtu.be

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share