Cosmin Bozieru: ”Viziune, nu doar dungi pe asfalt”, declară candidatul Pro România la Primăria Târgoviște

Cosmin Bozieru, fost viceprimar al urbei și candidat la Primăria Târgoviște din partea Pro România a declarat că vrea proiecte pe termen lung pentru oraș, că nu este suficient să trasezi dungi pe asfalt ci să ai viziune cu proiecte de anvergură.

În conferința de presă, Bozieru a adus în atenție situația parcărilor, despre care a subliniat că este una din marile probleme cu care se confruntă târgoviștenii și, din întâlnirile cu aceștia a concluzionat că este necesar un proiect durabil care să înlăture acest disconfort la nivel de municipiu.

Cosmin Bozieru


Cosmin Bozieru, Pro România – Vești bune pentru copiii cu nevoi medicale din Târgoviște


”Când le vom cere oamenilor semnătura pentru campania ”Târgoviștea vrea parcări”, le vom prezenta și proiectul Pro România pentru construirea parcării. Proiectul se va numi Parking Center Târgoviște și va avea regimuri de înălțime 2 S plus P. Deci vom avea o parcare subterană, pe două niveluri iar pe acoperișul terasă sunt prevăzute spații verzi, locuri de joacă pentru copii, teren de baschet, teren de minifotbal.

Proiectul va cuprinde și locuri de parcare pentru motociclete dar și stații de încărcare pentru mașinile electrice. Vom impune acest proiect când vom ajunge la Primărie, pentru că noi considerăm că așa ar trebui gândite proiectele în anul 2020.”

Cosmin Bozieru: Viziune nu doar dungi pe asfalt

”Asta înseamnă să ai viziune, nu să tragi linii pe asfalt și să spui că ai făcut parcare. În final nu pot să trec peste faptul că niște cinice calcule electorale au compromis dezvoltarea orașului nostru pe următorii zeci de ani. Și mă refer aici la stadionul pe care l-au dărâmat și tot ne minte primarul că-l va construi. Tot nu pot să înțeleg cum de nu s-au gândit ce se putea realiza pe cei 36 000 metri pătrați irosiți. Și aici puteam construi o parcare modernă.

De asemenea, sub Piața Tricolorului putea fi construită o parcare subterană pe două nivele așa cum era gândit proiectul inițial, dar primarul a vrut să le arate luminițe târgoviștenilor înainte de alegeri. Este incredibil cum poți să te duci să faci poze cu luminițe când ești conștient de faptul că ai compromis un proiect mai amplu care era în beneficiul târgoviștenilor pe termen lung.

Mai grav e că aceste erori de administrație fără viziune o să ne coste pe fiecare dintre noi în următorii ani. Suntem cu atât mai determinați să ajungem la Primărie și să stopăm modul catastrofal de a face administrație. Pentru că noi suntem Pro România Târgoviște și ținem doar cu târgoviștenii.”


Cosmin Bozieru: ”Înainte de a și le asuma cineva, ele au fost coordonate de mine”


Conferinta 10 august 2020, Cosmin Bozieru, Pro România

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share