Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița, ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina

Organizația Femeilor Social Democrate Dâmbovița a organizat zilele acestea o acțiune de colectare de produse alimentare neperisabile și bani pentru a veni în sprijinul ucrainenilor care au ajuns în țara noastră.
Președinte OFSD Târgoviște, deputat Carmen Holban, s-a alăturat acestui demers umanitar, așa cum de fiecare dată răspunde prezent atunci când oamenii din jur i-au solicitat ajutorul.
O tragedie se petrece la un pas de noi, iar victimele acesteia au nevoie de toată susținerea noastră!
Femei cu copii în brațe își părăsesc casele și vin în țara noastră pentru că vor să își salveze viețile. Suntem mame și surori, suntem femei care înțeleg ce înseamnă teama din privirea copiilor.
Organizația Femeilor Social Democrate s-a mobilizat și, în câteva zile, a reușit să colecteze alimente și bani care, cu ajutorul Crucii Roșii Dâmbovița, vor fi donate refugiaților ucraineni ajunși în țara noastră. Este insuficient comparabil cu traumele și durerea acestora, dar trebuie să facem tot ceea ce ține de noi pentru a le fi alături”, a scris Carmen Holban, vicepreședinte PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.
Crucea Roșie Dâmbovița se va ocupa de transportul donațiilor către punctele de colectare din țară. Până în prezent, pe data de 2 martie au plecat spre Ucraina 6 tiruri cu 150 de tone de produse de maximă necesitate.
Citește și:

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share