Deputat Carmen Holban, mesaj de Ziua Mondială a Sănătății

Deputat PSD Dâmbovița, Carmen Holban a transmis un mesaj de Ziua Mondială a Sănătății, marcată astazi, 7 aprilie.

În 1948, OMS a organizat Prima Adunare Mondială a Sănătății. Adunarea a decis să celebreze 7 aprilie a fiecărui an, începând cu anul 1950, ca Ziua Mondială a Sănătății.

Ziua Mondială a Sănătății este organizată pentru a marca fondarea OMS și este considerată ca o oportunitate a organizației de a atrage atenția la nivel mondial asupra unui subiect de importanță majoră pentru sănătatea globală în fiecare an, potrivit wikipedia.

„Ne aflăm, poate, într-una dintre cele mai dificile perioade pe care un om o poate trăi într-o viață!

Pandemia SARS-cov-2 ne-a dat peste cap viața, proiectele de viitor, modul în care trăim și cum relaționăm cu cei din jurul nostru.
Astăzi, de Ziua Mondială a Sănătății, realizăm mai mult ca niciodată cât de mult contează să avem grijă de noi și cât de importanți sunt cei care se ocupă de sănătatea noastră.

Când vorbim de sănătate, toți suntem egali! Principala noastă datorie este aceea de a elimina inechitățile în ceea ce privește accesul la un sistem de sănătate modern și eficient, să garantăm, prin tot ceea ce facem, că oamenii vor găsi în spitalele și clinicile noastre cele mai bune condiții de tratament și investigații medicale.

Deputat Carmen Holban: Rețetele compensate se vor elibera de la orice farmacie din țară

De Ziua Mondială a Sănătății se cuvine să le mulțumim tuturor celor care se dedică sănătății noastre!

De asemenea, suntem alături de cei care creează oportunități de atragere și angajare de noi cadre medicale. Cel mai recent exemplu este ziua de ieri, când Consiliul Județean Dâmbovița a scos la concurs 22 de posturi pentru medici specialiști, posturi atât de necesare Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgoviște.

Închei prin a vă ura tuturor multă sănătate! Și nu uitați: deși avem tendința să apreciem un lucru doar când îl pierdem, SĂNĂTATEA nu trebuie neglijată.” a scris Carmen Holban pe pagina de facebook.

Citește și:

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share