Deputatul Corneliu Ștefan – Bilanț la doi ani de guvernare

Aflat în cărțile pentru președinția organizației PSD Dâmbovița, cu o susținere considerabilă în teritoriu, dar și la sediul din Kiseleff, deputatul Corneliu Ștefan prezintă o sinteză a realizărilor guvernării PSD.

Deputatul Corneliu Ștefan

Deputatul Corneliu Ștefan publică pe contul său de facebook:

”Au trecut 2 ani de la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. În această perioadă, am pus în aplicare un program de guvernare ambiţios, menit să transforme #România într-un stat european, prosper, echilibrat, în care drepturile şi libertăţile cetăţeanului să fie respectate, în care democraţia să triumfe.

Alianţa PSD-ALDE a reuşit să menţină echilibrul social şi economic în ton cu normele şi valorile europene. Pensiile au fost mărite. De asemenea, salariile diferitelor categorii socio-profesionale au fost aduse mai aproape de media europeană.

Citește: Deputatul Corneliu Ștefan – Activitatea parlamentară și politică (VIDEO)

În judeţul Dâmboviţa, în cei doi ani de guvernare, am reuşit să dăm suflu economiei, prin deschiderea unor noi capacităţi de producţie, prin stimularea dezvoltării mediului de afaceri şi prin investiţii în infrastructură.

Proiectul pentru modernizarea la patru benzi a DN 71, Bâldana-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia, a intrat în linie dreaptă. Este un obiectiv care va deschide judeţul Dâmboviţa către toate rutele economice ale ţării, care va crea noi oportunităţi de dezvoltare.

CITEȘTE: Deputat Corneliu Ștefan, Interpelare – Reabilitarea, modernizarea şi extinderea la patru benzi a DN 71, Bâldana-Târgovişte-Pucioasa-Sinaia

Ne-am implicat, totodată, pentru punerea în valoare a turismului dâmboviţean, susţinând demersuri pentru recunoaşterea şi încadrarea oraşului Pucioasa şi a zonei Padina-Peştera din Bucegi în categoria staţiunilor de interes naţional.

CITEȘTE: Deputatul Corneliu Ștefan – Demersuri privind stațiunea Padina-Peștera, stațiunea balneară Pucioasa și ruta CFR Târgoviște-Pietroșița

În ciuda atacurilor la care am fost supuşi, în ciuda intrigilor şi a unor conflicte interne, am rămas uniţi, am arătat că suntem puternici şi că vrem să ne ducem proiectele până la capăt având un singur deziderat: binele României şi al cetăţenilor acestei ţări.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share