Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputatul Corneliu Ștefan solicită fonduri de la Consiliul Județean Dâmbovița pentru UAT-uri

Deputatul Corneliu Ștefan a anunțaț astăzi, în conferința de presă online, faptul că a propus consilierilor județeni PSD, să convoace într-o ședință extraordinară Consiliul Județean Dâmbovița, pentru a fi luate anumite măsuri de natură să sprijine financiar primăriile din județ și implicit cetățenii. 

Mai exact, este vizată repartizarea sumelor neutilizate și neangajate în alte cheltuieli din fondul de rezervă al Consiliului Județean Dâmbovița, către toate primăriile. În acest mod, unitățile administrativ teritoriale vor putea avea bani pentru a combate lupta împotriva pandemiei de coronavirus, prin achiziționarea de materiale sanitare, echipamente sau dezinfectanți, pentru spitale, dar și pentru locuitorii acelor zone. Liderul PSD a mai precizat că banii publici trebuie să fie cheltuiți în această perioadă cu precădere pentru lupta împotriva COVID 19.

Cei 21 de consilieri PSD au semnat deja convocatorul de ședință, inclusiv cei doi vicepreședinți, Luciana Cristea și Alin Manole, iar săptămâna viitoare ar trebui să aibă loc ședința extraordinară.

 

Consider că este un gest de normalitate care trebuie făcut de către toți aleșii locali. Sumele se vor împărți în tot județul, pentru că nu trebuie să ținem cont de culori politice în astfel de momente. Autoritățile locale duc greul în localități. Guvernul a transferat obligații de combatere a virusului, dar nu a dat și bani pentru a le pune în practică. În acest moment cei mai importanți sunt cetățenii. Sper să trecem cu bine de această perioadă și din punct de vedere economic, și mai sper ca măsurile luate de Guvern să fie unele bune. PSD a demonstrat prin ultimul pachet de legi adoptate ieri în Camera Deputaților că este alături de cetățeni, și ce facem la nivel local, am încercat să facem și la nivel național. Mulțumesc dâmbovițenilor pentru implicarea în lupta cu această pandemie și a personalului care luptă în prima linie, dar și primarilor.” a spus Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița.

Citește și:

Deputat Corneliu Ștefan: Am votat pentru susținerea populației și a mediului de afaceri

Scutiri de la plata contribuțiilor și amânarea plății utilităților

Deputat Carmen Holban: Am votat suspendarea plății ratelor bancare pentru firme și persoane fizice

Corneliu Ștefan: Toți primarii social-democrați să se implice cu fermitate

Deputat Corneliu Ștefan: “Singurele arme pe care le avem la îndemână în lupta cu COVID-19 sunt respectul, solidaritatea și grija față de cei de lângă noi.”

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share