Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Alo, jurnaliști de ciulama, după ce se termină arestul instaurat cu ajutorul vostru, veți scrie și despre cauzele adevăratelor decese?

Jurnaliști din toată lumea, plătiți de guverne sau de societăți cu interese directe, publică ce li se servește de către stăpâni. Este modul în care se poate manipula populația, este tipologia clasică în care se induce o stare de fapt falsă ca fiind reală. Acești mercenari care nu se pot întreține din muncă cinstită și care participă la manipularea cetății cultivând frica, sunt niște jurnaliști de ciulama.
Sunt acei ”securistoizi” care se hrănesc cu resturile defecate de politicieni, politicieni ”auto-arestați” și ei pe malurile Dunării -germane și austriece-  sau la mega-vilele din Alpi.
jurnaliști de ciulama
În lume se moare ”pe capete” de multe alte boli, de sărăcie, de foame, iar numărul deceselor este uriaș. Niciodată nu s-au îngrămădit televiziunile să afișeze benzi cu numărul de morți, boldate, mari și frumos colorate. V-ați întrebat de ce? De ce acum? De ce acum starea de urgență și nu în anii în care s-au înregistrat cu mult mai multe decese?
În ultimii 15 ani, acești viruși au depășit efectele coronavirusului din 2020 și nicio televiziune nu a mai contorizat în timp real decesele. Chiar și gripa sezonieră din acest an este cu mult mai agresivă înregistrând mai multe victime decat Covid 19- și nicio televiziune nu a mai îndemnat la #stayhome.

Jurnaliști de ciulama – complici la sărăcirea a milioane de oameni

Alo, jurnaliști de ciulama ai unor televiziuni, ce faceți voi acum este să ajutați politicienii și bancherii să asuprească poporul. Voi le mediatizați și întăriți acțiunile cu tot soiul de mesaje subliminale, deci sunteți complici la decretarea stării de sclavie a semenilor voștri. Sunteți complici la sărăcirea a milioane de oameni și milioane de decese cauzate nu de covid ci de pierderile financiare și de sănătate prin izolare și arestare la domiciliu.

Zeci, sute de specialiști, medici, cercetători și epidemiologi, spun răspicat că este un virus și atâta tot, care nu trebuie tratat diferit comparativ cu alte epidemii din istoria recentă. Aceștia afirmă că măsurile luate sunt aberante.

Medic și publicist Claus Kohnlein, autorul cărții ”NEBUNIA VIRUSURILOR”: Nu coronavirus ucide, PRIMEJDIA O REPREZINTĂ TESTELE DE LABORATOR

Trebuie eradicată mentalitatea de stăpân și sclav

Să existe oare și o față nevăzută și pozitivă a acestei minciuni? Poate cu ocazia asta vom eradica și foametea și sărăcia din lume. Dacă tot ne preocupă așa mult cum și cât se moare în lume. Că până acum ne durea în fund de alții, că nu muream noi. Ei, să vezi de acum ce vom eradica toate bolile și cum guvernele se vor mobiliza pentru numărul mare de morți, căci nu-i asa, daca vă pasă, nu stați în casă, salvați planeta!
Adică să nu fim ipocriți și să ne intereseze salvarea populației când de fapt nu era niciun risc, să ne intereseze real, pe boli și probleme cu adevărat grave. Dar deja devenim idealiști și locuim încă pe terra, unde scapă cine poate! Mai degraba trebuie eradicată mentalitatea de stăpân și sclav, nu Covidu.
Jurnaliști cârnățari, cum i-a numit Ion Cristoiu, aștia sunt complicii bancherilor și ai miliardarilor lumii, fără de care societatea civilă nu ar putea fi manipulată. Ei sunt la fel de vinovați pentru arestarea populațiilor, chiar dacă nu se impunea nicio măsură în acest sens. Acum este târziu, au băgat deja panica în oameni și chiar dacă ai încerca să îî mai scoți din casă, nu se mai poate. Va veni și pentru ei, cârnățari, bancheri și politicieni, o sărbătoare creștină în care vor deconta lipsirea oamenilor de libertate. S-a mai întamplat.
Tot respectul pentru acea parte din massmedia, pentru adevărații oameni de presă. Acest material nu se referă la ei, drept pentru care nici nu îî veți găsi denigrând acest articol prin comentarii social-media, ba din contră, vor subscrie mesajului nostru.

Dr. Peter Goetzsche este profesor de Cercetare Clinică la Universitatea din Copenhanga. Este autorul mai multor cărți despre corupția din domeniul medicinii și despre puterea marilor companii farmaceutice.

„Principala noastră problemă este că nimeni nu va fi tras la răspundere dacă măsurile sunt prea draconice. Vor avea probleme doar dacă sunt prea puțin draconice. Astfel, politicienii noștri și cei care se ocupă de sănătatea publică fac mult mai multe decât ar trebui de fapt să facă. Nicio astfel de măsură draconică nu a fost aplicată în timpul pandemiei din 2009 și în mod cert nu poți lua asemenea măsuri în fiecare iarnă. Nu putem închide lumea întreagă pentru totdeauna.

Dacă se va dovedi că epidemia va dispărea rapid, se va forma o coadă din oameni care vor încerca să-și asume merite pentru acest lucru. Și putem fi ai naibii de siguri că astfel de măsuri draconice vor fi aplicate și tura următoare. Dar aduceți-vă aminte gluma despre tigrii:

”- De ce sufli în trompetă?

– Ca să țin departe tigrii.

– Dar aici nu sunt tigrii.

– Păi vezi?”

 

Oana Maria Grigore & Cristi Iordache

Cum să trăim în aceste vremuri de criză

Ceas aniversar pentru prietenii Oficial Media

Cine ne învață să trăim?

Despre cea mai mare putere a lumii: presa!

Potrivit statisticilor furnizate în timp real de Worldometer, peste 10.000.000 de oameni au murit din diverse cauze în 2020.

Cauzele cele mai comune care s-au soldat cu decese sunt:

2.271.760 – decese cauzate de boli transmisibile;

1.437.203 – decese cauzate de cancer;

874.804 – decese cauzate de HIV;

874.798 – decese cauzate de fumat;

437.698 – decese cauzate de alcool;

236.224 – decese cauzate de accidente în trafic;

171.650 – decese cauzate de malarie;

86.012 – decese cauzate de răceală de sezon;

54.094 – decese în timpul nașterii;

3.221 – decese cauzate de coronavirus.

Alte statistici arată, de asemenea, că bolile cardiovasculare, cancerul, bolile cronice respiratorii și diabetul face cele mai multe victime la nivel global.

Marcel Pușcaș: Eu încurajez lumea să iasă. Oamenii pot ieși fără declarație oriunde și oricând

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">