Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputatul de Ialomița declară că românii sunt condamnați să îndure umilința

Deputatul Silviu-Titus Păunescu declară că românii sunt condamnați să îndure umilința. Politicianul AUR susține că guvernanții nu întreprind nimic pentru a mări salariul minim.
Silviu-Titus Păunescu
În timp ce prețurile la produsele de bază au explodat și facturile la energie sunt uneori chiar cat un intreg salariu, viața în România este un adevărat act de supraviețuire. Atât financiar cât și social, deputatul de Ialomița este îndreptățit să tragă un semnal de alarmă în aceată privință. Din păcate partidele de la putere se fac că nu văd în speranța că populația poate să rabde și de ce nu… sintagma neaoș românească ”las-o mă că merge-așa”.

Silviu-Titus Păunescu: românii sunt condamnați să îndure umilința

”Și Avocatul Poporului a constatat ceea ce noi, românii, știm deja, anume că salariul minim pentru 2022 este mai mic decât coşul minim de consum pentru o persoană adultă!
Iar salariul minim în România reală, nu în fanteziile d-lui Cîțu, alea cu angajați fericiți, care primesc 3000 euro lunar, este de 1.524 lei.
Zi de zi, milioane de români trebuie să îndure umilința supraviețuirii în propria lor țară!
Să plătească facturi uriașe, să ardă de vii în spitale, să fie priviți cu aroganță de cei pe care i-au votat și în care și-au pus speranțele unei vieți mai bune și câte și mai câte!
Toată această bătaie de joc trebuie să înceteze!
Trebuie să facem #dreptatepentruRomânia! 🇷🇴

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share