Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Deputatul PNL Alexandru Muraru susține scoaterea AUR în afara legii

Deputatul PNL Alexandru Muraru susține că scoaterea Partidului AUR în afara legii ar fi o acțiune sanitară, de curățare a scenei politice, în conformitate cu regulile democrației. Un astfel de demers este perfect justificat din punct de vedere legal și democratic.

scoaterea AUR în afara legii

Deputatul PNL susține că AUR reprezintă o amenințare directă la adresa societății democratice, asemenea organizațiilor extremiste din secolul trecut.

În acest context, el a solicitat autorităților statului, în special Poliției și Jandarmeriei, să înțeleagă și să ia o atitudine mult mai dură în fața acestor derapajel. În caz contrar, a precizat Alexandru Muraru, George Simion „va apăsa pedala violenței tot mai mult în acțiunile publice alături de de brutele de care se înconjoară”.

Deputat PNL Alexandru Muraru:

„Avem încălcări ale prevederilor constituționale. Când o formațiune politică neagă drepturi fundamentale și exprimă prin toate mijloacele și instrumentele sale ură, instigă la încălcarea principiilor constituționale, incitarea la discriminare, la ură etnică, acestea sunt lucruri grave care nu pot continua. De asemenea, avem o legislație clară privind negaționismul privind Holocaustul. Dacă aplicăm legea, rezolvăm problema. (…) Ar fi o acțiune sanitară, perfect democratică”, a afirmat deputatul liberal.

Silviu-Titus Păunescu acuză PSD că nu a consemnat votul corect

Senatorul Virgil Guran, ales vicepreședinte al Senatului României, cu unanimitate de voturi

Claudia Gilia, prefectul de Dâmbovița, promite transparență în activitatea instituției

Ludovic Orban – Forța Dreptei: ”Rusia a fost, este și va fi o permanentă amenințare la adresa României”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">