Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Din furat… tot sarac!

Unele persoane considera ca se pot imbogati mai usor decat prin munca cinstita, incercand sa obtina un ban in plus din vanzarea de fier vechi. Tinand cont de faptele ilegale depistate de jandarmi in ultima perioada, se pare ca tevile sau conductele metalice sunt pe placul hotilor, din motive stiute doar de ei. In weekend, astfel de activitati de furt au fost inregistrate si la Nucet si la Valea Mare.
In ultima perioada se fura ca-n codru in judetul Dambovita. Unii oameni considera ca pot scoate bani frumosi din valorificarea fierului vechi. Nu ar fi nicio problema daca materialele feroase din gospodarii ar fi duse la centrele de colectare, insa atunci cand acestea provin din actiuni de furt, situatia se complica. Astfel, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dambovita, care actiona pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale pe raza localitatii Nucet, a depistat in punctul Zavoi, in apropierea unei estacade peste raul Ialomita o persoana care incerca sa sustraga mai multe bucati de conducta metalica. 
 

In urma verificarilor efectuate de personalul jandarmeriei,s-a stabilit ca barbatul, in varsta de  37 ani, a sustras 3 bucati de conducta metalica, in lungime totala de aproximativ 25 metri, dintr-un tronson dezafectat, apartinand unei societati comerciale. 

De asemenea, duminica seara, alte doua persoane, cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani, au fost depistate, in satul Garleni, in timp ce transportau in remorca de la autovehicul 72 de bucati de teava metalica.

 

In urma verificarilor efectuate de personalul jandarmeriei, barbatilor cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani li s-au intocmit acte de constatare, acestia fiind susceptibili de savarsirea infractiunii de “furt calificat”, actele fiind inaintate institutiei abilitate pentru continuarea cercetarilor.

In ambele cazuri, jandarmii au intocmit celor in cauza acte de constatare, acestia fiind susceptibili de savarsirea infractiunii de “furt”, actele fiind inaintate institutiei abilitate pentru continuarea cercetarilor.
 
Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">