Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Două magazine diferite au afișat anunțul ”NU PRIMIM BANI NUMERAR”. Epoca banilor electronici este una a controlului total, a celei mai crunte sclavii din istorie

„Este ofensator”: Dr. Mike Yeadon emite un avertisment puternic împotriva monedelor digitale, împotriva controlului banilor prin retragerea numerarului. Și este îndreptățit să facă asta întrucât oamenii vor putea să moară de foame dacă nu vor mai avea bani cash.

anunțul ”NU PRIMIM BANI NUMERAR”

Cardul poate fi blocat oricând, pentru orice neplată de taxe sau facturi, pentru orice datorie pe care o are posesorul contului bancar.

Controlul va fi atât de concentraționar încât nu vei putea părăsi zona ta, cartierul în care locuiești atunci când va fi eliminat numerarul și dacă ai cumva o problemă sau datorie, cardul bancar nu va funcționa în altă parte. Să presupunem că vrei să-ți vizitezi copiii sau părinții înt-un alt oraș sau altă țară, asta nu se va putea întâmpla întrucât nu vei putea folosi cardul mai departe de casa ta. Iată că sub masca tehnologiei avansate se ascunde de fapt cel mai mare lagăr global de prizonieri fără drepturi și libertate de mișcare.

Citește și:

Renunțarea la moneda fizică înseamnă pierderea libertății

Companiile obligate să accepte plata cu cardul din 2023

Piperea: De peste 2 ani se manifestă în mod evident o agendă a dezumanizării și controlului excesiv asupra populației

„Dacă numerarul va fi eliminat și aveți doar monede digitale ale băncii centrale, acest computer va ști exact ce încercați să faceți înainte de a o face – și vă vor împiedica să o faceți. Dacă, de exemplu, vă spun: „Nu poți să te duci la mai mult de cinci mile de casa ta,” și dacă încerci să cumperi o sticlă de apă la șase mile de casa ta, nu vei reuși.

Este jignitor faptul că politicienii cred că au dreptul la toate informațiile tale în orice moment cu 5G într-o zonă urbană pe care o cunosc!”

Printre cei care comentează poziția lui Mike Yeadon, unul dintre useri spune că în zona sa două magazine diferite au afișat anunțul ”NU PRIMIM BANI NUMERAR” și unii cumpărători care nu aveau card bancar au trebuit să părăseacă magazinul.

2 different stores this weekend had „No Cash” signs up. Turn around and walk out! Let them know why before you do. If it even makes any difference anymore.

The Times l-a descris pe Yeadon drept „un erou al teoretiei conspirației și „o figură cheie în mișcarea antivax”.  Dar Mike era cel care lucra la așa ceva și știa foarte bine ce spune. Anterior, a fost om de știință, șef și vicepreședinte al diviziei de cercetare în alergii și respirație a companiei de medicamente Pfizer și este co-fondatorul și fostul CEO al companiei de biotehnologie Ziarco.

Urmăriți ce spune Mike Yeadon:

Trei minute de video: Toată lumea știe dar nimeni nu recunoaște

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share