Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Dr. Dragos Dinulescu: ”Sunt medic. ȘTIU medicină. Nu port mască. N-am purtat nici înaintea circului asta, nu port nici acum.”

Dr. Dragos Dinulescu: Pentru cei care mă urmăresc. Sunt medic. ȘTIU medicină. Primele noțiuni de epidemiologie le știu din Liceul Sanitar.
Dr. Dragoș Dinulescu
Tot de atunci știu că împotriva virusurilor cu transmitere aeriană nu exista nicio modalitate de apărare.
Măști? Hai să fim serioși.
De aceea, eu nu port mască. N-am purtat nici înaintea circului asta, nu port nici acum. Nici în cabinet, nici în supermarket, nicăieri. Cand portarii de la Kaufland sau din benzinarii mi-au cerut masca, le-am explicat că nu port, și de ce nu port. Unii au înțeles, alții nu. Deocamdată nu m-a dat nimeni afară. Dar și dacă mă dau afară, asta e, acel magazin dispare pentru mine. E ca și cum n-ar mai exista.
Nici de acum încolo nu o sa port mască, indiferent cum vor evolua lucrurile. Eu consider că trebuie să fiu un exemplu pentru cunoscuti, pacienți, prieteni. Am datoria morală de a nu-mi încalcă jurământul medical in nicio circumstanță. Voi, colegii mei medici, faceți asta? Dar voi, prietenii mei, care mă urmăriți, care dintre voi procedați așa, ca mine?
Sursa: Facebook, Dr. Dragoș Dinulescu
Distribuie acest articol Oficial Media
Share