Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Apărați-vă copiii ca să nu devină victimele acestui genocid, cum s-a întâmplat cu bătrânii

Reîncepe CIRCUL in Romania! De data aceasta in vizor sunt minorii: copiii si adolescentii. De la presedinte in jos, toti factorii responsabili din politica, sanatate si invatamant, au declarat valul 4 inaugurat. Si se pregateste corespunzator terenul pentru ca „prapadul” a inceput, scrie dr. Damian Baciu pe contul de facebook.

Am descoperit pe paginile din social-media acest manifest al medicului Damian Baciu si am vazut ca oamenii il impart intre ei cu o viteza naucitoare. Foarte putini mai cred ce li se transmite pe cale oficiala. In mod real nici nu au cum sa creada in vreo boala dupa un campionat european de fotbal cu miloane de oameni nas in nas, cu luni intregi de vara, de asemenea, cu milioane de oameni pe plaje asezati ca sardinele si care nu au avut nici macar un simplu guturai. Si inca zeci de semne lasate de acesti indivizi descreierati, ca totul este o manipulare cu scopul de control si supunere a populatiei.

Apărați-vă copiii – Text Dr. Damian Baciu

”Frica trebuie permanent picurata in sufletul parintilor, iar minorii trebuie momiti in fel si chip. Orice tertip este de avut in vedere, cu cat mai siret, nelegal si imoral, cu atat mai bine! Tinta principala este injectarea masiva. In spitalele de adulti se rezerva paturi ATI pentru copii, supravegheati de doctori cu practica pediatrica redusa. Daca in USA copiii asimptomatici sunt internati (Dr. Alan Schroeder), exemplu poate fi urmat si in tara, avem experienta anului trecut cu adultii. Tratamentul medicamentos va fi cel de protocol (impus), ca pana acum, intubarea este posibil sa devina frecvent „necesara”. Obsesiv se insista pentru injectarea minorilor.

Vom vedea acum cum este analizata situatia minorilor in alte tari. Comitetul de Etica Medicala din Franta instiinteaza, in august 2020, Agentia Europeana a Controlului Bolilor ca populatia infantila 0-18 ani a fost foarte putin afectata, mai putin de 5% din testarile intregii populatii, au fost pozitive la acest segment de varsta, iar dintre acestia 70% au fost asimptomatici, restul(29,…% prezentand semnele unei raceli banale, sau deranj digestiv. Cei spitalizati s-au situat sub 1%(582 cazuri) din care 4 decese(2+2 cu comorbiditati).

AFDS in USA semnaleaza 0,003% decese in randul minorilor.

Comitetul Consultativ pentru Vaccinuri din Germania avertizeaza STIKO asupra efectelor negative provocate de „vaccinurile” antiCovid in randul copiilor si recomanda abtinerea de la injectarea acestora.
Societatea Franceza de Pediatrie Ambulatorie (AFPA) semnaleaza (Medscape:Stephanie Lavaud 25.08.2021): varianta Delta este mai contagioasa, dar nu este responsabila de forma mai grave la copii. In Franta si in restul Europei (N.B. NU SI in Romania), medicii pediatri nu avetizeaza asupra aparitiei formelor mai grave, asa cum rezulta din evolutia copiilor internati in ultimele 4 luni de zile. ONU semnala la inceputul lunii august „varianta delta nu vizeaza in mod deosebit copiii”.

Pentru medicii pediatri pericolul Covid19 la copii NU ESTE de a dezvolta forme grave ale bolii, care este extrem de rara, ci pericolul de afectare mentala prin masuri repetate de inchidere a scolilor si de izolare.
Presedintele Comitetului Consultarii Nationale de Etica din Franta (CCNE) Pr.Jean-Francois Delfraissy nu recomanda vaccinarea minorilor. Formele grave de Covid19 la cei sub 18 ani sunt foarte rare; factorii de risc sunt varsta peste 10 ani si prezenta cel putin a unei comorbiditati. Beneficiul „vaccinarii” este foarte scazut privind riscul infectiei (N.B.si luati in considerare afectarile grave, inclusiv decesul, posibile post injectare !!!). La categoria de varsta 12-18 ani, daca vaccinarea este prezentata ca singura lor sansa de reintoarcere la viata normala, aceasta presiune pune sub semnul intrebarii valabilitatea consimtamantului lor! (Medscape Stephanie Lavaud 14.06.2021)

Comparati cele 2 luari de pozitie privind populatia pediatrica ! Consider ca in Romania factorii decizionali, enumerati deja, comit cea mai mare potlogarie din istoria medicala a tarii ! Aceasta TREBUIE SA INCETEZE IMEDIAT!”
Sursa: Medic Damian Baciu Pediatrie-Vaccinologie.

Citește și:

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin