Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Fetita minune lanseaza a treia carte la Targoviste

De 1 iunie la Targoviste, ziua copilului a fost celebrata si prin lansarea de carte a unui fetite minune, Alberta sau Lorelei, asa cum este cunoscuta.
Evenimentul a avut loc la Curtea Domneasca din Targoviste.  Primarul orasului, Gabriel Boriga, prezent la eveniment, a dorit sa o felicite personal pe micuta Lorelei. Printre invitati s-au numarat si  oameni de cultura din orasul nostru, profesori, parinti si desigur copii.

 „Eroii culturii dambovitene” este a treia carte pe care o lanseaza Lorelei la editura Bifart,  carte ce a fost realizata cu sprijinul Primariei Targoviste.

Gabriel Boriga:
Sunt emotionat cand vad o persoana mai buna ca mine, iar Lorelei este o persoana mai buna decat mine. Prin ceea ce face, demonstreaza ca poate fi mai buna decat multi oameni mari si la propriu si la figurat. Copiii pot gasi un model in Lorelei, la fel cum pot gasi in parintii lor, in bunicii lor. O felicit pe Lorelei pentru tot ceea ce face pentru noi, pentru ca ne inspira sa fim mai buni, mai intelepti, mai toleranti si sa ne dam seama ca viata trebuie traita frumos chiar daca intampinam probleme.

La eveniment au luat cuvantul profesorul universitar doctor, George Coanda si profesorul Constantin Voicu, ce au tinut sa o felicite pe Lorelei pentru sufletul de inger pe care aceasta il are si pentru ca si ea  face parte din eroii culturii dambovitene.

Ecaterina Ionescu,  invatatoarea Albertei ( Lorelei):
Alberta ne-a marcat, este un exemplu, nu doar o luptatoare ci o invingatoare. Ea m-a influentat pe mine si nu eu pe ea. Atunci cand noi ne plangem pana si de vreme, ea desi s-a nascut cu deficiente, spune ca totul este bine. Nu aspectul trupului este cel care da valoare omului . Ii multumesc pentru ca am avut posibilitatea sa lucrez cu ea. A reusit sa influenteze  scoala in care invata, este primita foarte frumos de colegii ei si are foarte multi prieteni, este mandria scolii noastre.

 Alberta a rostit plina de emotii, multumiri, catre primarul orasului pentru sutinerea pe care i-a oferit-o  si a precizat ca aceasta carte este scrisa in memoria lui Josef Pilner, care i-a influentat destinul, prin indrumarea ei catre scris.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin