Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Gabriel Oprea: “Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!”

Gabriel Oprea: “Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!”

Gabriel Oprea: “Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!” avea sa declare cel care azi este vicepremier. Imaginile nu mai au nevoie de comentarii. (urmareste videoclipul din finalul articolului)

(In imagine “generalul” Gabriel Oprea si Miron Cozma, un tandem al anilor ’90, sursa foto: ghimpele.ro)

Tandemul-Oprea-Cozma-în-anii-90.-foto-ghimpele.ro_

PSD se va pulveriza în următoarele două săptămâni. comisarul.ro anunţă că Dragnea pregăteşte din umbră noul PSD. Sursele noastre spun că Gabriel Oprea, liderul UNPR, poartă deja negocieri avansate cu oamenii de încredere ai lui Traian Băsescu. Tot sursele noastre spun că Gruparea din jurul lui Ponta, adică Ghiţă, Şova, Gabriela Firea şi alţi câţiva zeci de inşi apăruţi peste noapte în funcţii deşi nu au muncit niciodată pentru partid, a fost izolată. La vârf se ştia de două zile că Băsescu va face anunţul despre Ponta şi atmosfera era destul de încărcată. Oricum, în PSD se duce, după izbucnirea scandalului Microsoft, o adevărată vânătoare de vrăjitoare. Nimeni nu mai are încredere în nimeni. Zvonurile că la DNA unii îşi toarnă colegii pentru a scăpa ei au devenit deja subiecte de bancuri.

 20 FEB, 2014 Ponta către USD: Dacă nu câștigăm prezidențialele, scapă cine poate

Premierul Victor Ponta a sărbătorit joi împreună cu liderii PSD, UNPR și PC, la un hotel din Capitală, patru ani de când a preluat șefia Partidului Social Democrat. Prim-ministrul le-a transmis partenerilor din USD și liderilor PSD din teritoriu, în spatele ușilor închise, că “dacă USD nu câștigă alegerile prezidențiale, scapă cine poate. Se va repeta situația din 2005 și 2010″, potrivit gandul.info.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share