Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Generalii germani, americani și francezi sunt pentru dialog și oprirea războiului. Presa nu spune nimic, pacea nu îi aduce rating și bani

CONFERINTA GENERALILOR PENTRU OPRIREA RAZBOIULUI: atunci când generalii a căror meserie este războiul, avertizează asupra acestuia și cer oprirea politică și mediatică a conflictului, ar trebui să tragem niște semnale de alarmă foarte serioase.

Comandantul-șef al forțelor armate americane, generalul Mark A. Milley, colonelul Douglas MacGregor si fostul inspector de armament al ONU, Scott Ritter, sunt în favoarea încheierii războiului

Dar auzim ceva despre scrisoarea mai multor generali de război -mari specialiști în strategii militare-, despre cererea lor în favoarea dialogului și a opririi războiului? Scrie așa ceva în mass-media internațională? 

Cine are interesul să întrețină acest câmp de luptă prin intermediul presei, în ciuda faptului ca numai din ianuarie și până astăzi s-au depus nenumărate scrisori, s-au ținut mai multe conferințe de presă in favoarea dialogului și a negocierii păcii în Ucraina.

Citește și:

Scopul fundamental al capacității nucleare a NATO este menținerea păcii

CONFERINTA GENERALILOR PENTRU OPRIREA RAZBOIULUI

La 19 februarie 2023, Kla.tv a relatat despre scrisorile deschise a doi generali de rang înalt, care au fost înmânate atașatului de stat pentru apărare al Ambasadei Rusiei, Serghei Chukhrov, la Berlin, în 30 ianuarie 2023.

Aceste scrisori nu au depășit numai granițele ideologice; în Franța, ofițeri militari de rang înalt și-au exprimat sprijinul „necondiționat”. La fel și în SUA, există acum o rezistență tot mai mare în rândul generalilor și al asociațiilor de veterani.

De exemplu, comandantul-șef al forțelor armate americane, generalul Mark A. Milley, colonelul Douglas MacGregor sau fostul inspector de armament al ONU, Scott Ritter, sunt în favoarea încheierii războiului.

CONFERINTA GENERALILOR PENTRU OPRIREA RAZBOIULUI
Comandantul Fortelor Armate Americane, Generalul Mark A. Milley- SCRISOARE DESCHISA PENTRU DIALOG ȘI OPRIREA RAZBOIULUI

28 de organizații sunt pentru oprirea războiului

În spatele scrisorilor deschise ale generalilor germani se află o inițiativă a 28 de organizații reunite în Consiliul de Administrație al Asociațiilor din Germania de Est (OKV). Aceștia sunt ferm în favoarea dialogului, în locul livrărilor de arme către Ucraina. Ele denunță, de asemenea, suprimarea libertății de opinie și de exprimare.

Conferința de presă OKV a avut loc la 27 martie 2023, pentru a le oferi cetățenilor o voce pentru pace. În cele ce urmează personalitățile de rang înalt din armată, știință, cultură și societatea germană, arată rezistența socială largă împotriva cursului în care se îndreaptă al Guvernului German.

Fragmente din Conferința de presă din 27.03.2023

Sebald Daum, General-maior (în rezervă):

De ce guvernele occidentale din Europa nu sunt dispuse să asculte opiniile unor ofițeri experimentați, ale propriilor lor ofițeri militari, cum ar fi generalii Kujat, Vad, Schultze-Rhonhof și mulți alții, care pot foarte bine să analizeze și să judece unde duce o astfel de politică?

Hans Bauer, Vicepreședinte al OKV:

Cum a fost posibil, ca o mare parte din populația de aici, să fie pregătită pentru război? Iar mass-media predominant dependentă, așa-numita putere a patra, joacă un rol decisiv în acest sens.

Astfel, în Germania televiziunile publice alimentează non-stop această atmosferă de agitație și denunțare prin ură. Canalele critice de pe internet sunt blocate. Atunci nu ar trebui să fim surprinși dacă o mare parte a populației este redusă la tăcere sau respectiv prostită cu informații false legate de acest conflict armat.

Gerhard Fuchs-Kittowski, Președinte al Consiliului German pentru Pace

De ce criticăm Rusia, ea având doar mass-media de stat și media oligarhilor, noi ne bazăm pe dreptul nostru public, dar cu media de stat si cea particulară ca Burda, Springer și Bertelmann arătăm că lucrăm la dezinformare la fel de bine ca și rușii.

Regina Silbermann, Președinta LAG Prietenia germano-rusă Saxonia, DIE LINKE

Toate bazele militare trebuie să iasă din Germania și, de asemenea, din întreaga Europă. Nicăieri bazele militare nu sunt atât de dense ca în Europa.

Acum că Rusia este atât de teribil de amenințată de Occident, există riscul ca Rusia să fie nevoită să distrugă aceste baze militare, mai înainte de a fi ea însăși distrusă.

Prof. Dr. Schreiber, Colonel (în rezervă):

Ca urmare a Tratatului 4+2, Comandamentul de rachete de la Wiesbaden a fost dezactivat și, în mod semnificativ, reactivat în 21 noiembrie, cu scopul de a atinge gradul de pregătire operațională deplină în vara anului 2023.

Wolfgang Effenberger:

Aceleași cercuri, care au instrumentalizat conflictele naționale pentru propriile interese în urmă cu 100 de ani, sunt din nou la lucru astăzi. Încă o dată, pokerul este jucat fără ezitare și se acceptă pericolul unui război mondial și, odată cu el, o nouă suferință incomensurabilă.

Prof. Dr. Joachim Wernicke, om de știință

Acest război este rezultatul evenimentelor care au avut loc în Europa de la sfârșitul Războiului Rece, în 1989. Dacă ne uităm mai atent, apare o urmă clară pe care nu o putem crede la prima vedere. Un lanț de abateri comise de Guvernele vest-germane și apoi de toate Guvernele germane conduc direct la războiul din Ucraina.

Prof. Dr. Schreiber, Colonel ((în rezervă):

O particularitate este faptul că aprovizionarea materială pentru război din partea Ucrainei, se află aproape în întregime în mâinile Occidentului. Și, ca urmare, acest război a atins dimensiuni practic globale în termeni reali.

Helga Zepp-LaRouche, Președinta federală al Mișcării Cetățenești Solidaritatea (BüSo)

În prezent, ne aflăm la cheremul unor forțe, care au renunțat la orice suveranitate și care riscă existența Germaniei prin politicile lor.

Wolfgang Effenberger:

Condițiile pentru o societate democratică liberă, sunt cu greu date astăzi. Nu trebuie să ne lăsăm manipulați într-un război prin intermediul minciunilor, așa cum s-a întâmplat în 1999, în timpul războiului din Iugoslavia.

După ce SUA nu au reușit să obțină un mandat ONU pentru războiul împotriva Iugoslaviei în 1999, de atunci și-au mandatat propriile războaie. Aceasta înseamnă că legea junglei este cea care domină!

Hans Bauer, Vicepreședinte al MDC

Fără libertatea de informare, nu există libertate de opinie, nu există o cultură a dezbaterii în care cetățenii să-și poată forma o opinie prin informare, cunoaștere, dezbatere și cumpănire cântărire/ evaluare.

Sebald Daum, General-maior (în rezervă):

Prin urmare, nu trebuie să mai tăcem, trebuie să-i ajutăm pe toți oamenii care iubesc pacea cu vocile și acțiunile noastre, astfel încât Germania să poată ieși din această spirală a războiului și să reia relațiile de bună vecinătate din nou cu Rusia. Să protestăm împotriva măsurilor care duc la prelungirea războiului din Ucraina. Să împiedicăm strigătele de război. Dar să împiedicăm, de asemenea, ca oamenii din Germania care își ridică vocea pentru pace și împotriva oricărui război, să fie din nou oprimați, amenințați și întemnițați.

Friedemann Munkelt, Colonel (în rezervă):

Sarcina unei mișcări unite pentru pace trebuie să fie aceea de a opri hăitașii acestei lumi și de a preveni un mare și probabil ultimul război.

Helga Zepp-LaRouche, președinta federală a Mișcării Cetățenești Solidaritatea (BüSo)

Cel mai important lucru este ca acum, să se ajungă cât mai repede posibil, cu ajutorul tuturor forțelor din lume, la o încetare a focului în Ucraina și la negocieri de pace care să țină cont de interesele Ucrainei și ale Rusiei. Ajutorul lor în calitate de mediatori a fost oferit de președintele Xi Jin Ping cu planul său în 12 puncte, Președintele Lula al Braziliei cu un club de pace, mai multe țări din sud, Președintele Erdogan și, foarte important, Papa Francisc. Este evident că toți acești oameni nu pot fi acuzați că sunt „Vânduți lui Putin”.

Prof. Dr. Schreiber, Colonel (în rezervă):

Cu toate acestea, pacea în Ucraina se va realiza doar împreună cu Rusia și nu împotriva ei, și cu siguranță nu printr-o victorie asupra Rusiei.

Sebald Daum, General-maior (în rezervă):

În marele pericol în care ne aflăm în prezent noi și popoarele Europei, nu mai avem timp să ne certăm pe tema diferențelor dintre partide și politiceni și a orientărilor socio-politice diferite. În această situație, ar trebui să ne concentrăm, asupra a ceea ce ne unește.

O mass-media negativă care face bani pe suferința altora

Încheiem acest rezumat al Conferinței de presă cu un citat al lui Hans Bauer: „Numai un cetățean corect informat și un popor lămurit pot forța politica, această politică de război, să se oprească.”, spune sursa citată, KLA.TV.

Dar rămân interesele anumitor trusturi de presă cu marile companii care fac vânzări uriașe pe timp de război. Interesele unei prese -nu toată- pentru rating, fiindcă exploziile, răniții, țipetele, morții, cazurile dureroase fac rating. O presă negativă, care clădește pe durerea altora, care face bani promovând suferința, o mass-media murdară care aleargă după cifre și, ne amintim foarte bine perioada 2020-2022. Sunt aceiași!

Surse/Link-uri:

REZISTENȚA MILITARILOR NATO

 https://journalistenwatch.com/2023/01/31/ukrainekrieg-us-veteranen-und-deutsche-generaele-a-d-sind-entsetzt/


Press conference part 1 https://okv-kuratorium.org/dialog-statt-waffen-konferenz-des-okv-e-v-vom-27-maerz-2023-teil-1/


Press conference part 2 https://okv-kuratorium.org/dialog-statt-waffen-konferenz-des-okv-vom-27-maerz-2023-teil-2/

CONFERINTA GENERALILOR PENTRU OPRIREA RAZBOIULUI

Citește și?

”Locul de drept al Ucrainei este în familia euro-atlantică”

Scopul fundamental al capacității nucleare a NATO este menținerea păcii

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share