Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ionel Petre, ALDE: Pe mandatul meu se va face aeroport la Târgoviște!

Liderul ALDE Dâmbovița, Ionel Petre, a transmis astăzi în conferința de presăa un mesaj de revoltă la adresa celor care au condus județul Dâmbovița în anii trecuți și nu au reușit să ducă la bun sfârșit proiectele promise oamenilor, iar acum vin să mai ceară un nou mandat.

Ionel Petre atrage atenția și asupra faptului că cei care candidează din partea ALDE pe listele de consilieri locali, județeni sau primari, au primit diverse amenințări, sunt denigrați public, sau chiar au fost cumpărați de partidele adverse.

”Oamenii simt o nemulțumire. Dacă ne vom da mereu la o parte și vom ceda presiunilor, ne vor călca mereu în picioare. Dacă nu vreți asta, ieșiți să-i sancționați!” a spus acesta.

În conferința de presă au fost prezenți și Florin Preda, vicepreședinte ALDE Dâmbovița și candidat la funcția de consilier local pentru localitatea Malu cu Flori și Dumitru Ion, candidat pentru funcția de consilier județean.

Declarații pe larg, Ionel Petre, candidat ALDE la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița:

”Suntem obligați să ne ducem o campanie care nu este la vedere, deoarece se pune presiune pe reprezentanții nostri, avem și exemple concrete. Nu-i mai expunem pentru că ce a fost de cumpărat, au cumpărat, de șantajat la fel. În momentul acesta dacă ieșim pe stradă, legea ne obligă se ne limităm la un anumit număr de colegi. Dacă ieșim mai mulți, primarii în funcție fură documentul pe care noi l-am depus la BEC, face evidența colegilor noștri, le trece la final dacă au datorii, apoi le fac publice. E un lucru total incorect și e vorba de primari în funcție. S-a întâmplat la Mătăsaru. Mai mult decât atât, se merge la oameni la poartă și li se arată aceste ”liste”. Datorii poate avea oricine pe lumea asta. Dar nu cred că are vreo legătură cu această campanie. Le transmit competitorilor că nu ne vom lăsa și că vor avea nevoie de noi toți. Le voi retransmite faptul că s-au perindat pe la conducerea Consiliului Județean Dâmbovița (CJ) și-au asumat proiecte, și acum vin în fața târgoviștenilor de parcă ar fi virgini. Oamenii nu mai pot fi mințiți. Oamenii au nevoie de implicare, de bunăstare, de investiții.

Autoritățile locale, conduse de Petre Ionel, în perioada unui mandat, vor finaliza Drumul Național 71,

și se va ajunge la București în 35 de minute. În cazul în care, la jumătatea mandatului nu s-au făcut jumătate din demersurile necesare finalizării, Petre Ionel își va înainta demisia. În același timp, dacă vrem metropolă, va trebui să inițiem măcar al doilea inel ocolitor al Târgoviștei. Nu doar să venim cu proiecte pentru presă și cei care vor să fie mințiți. Pe mandatul meu se vor face demersurile necesare inițierii lucrărilor la inelul doi pentru Târgoviște. Dacă vrem metropolă, să ne asumăm asta. Să-și asume cei care mint populația în acest moment. Eu nu voi minți și îmi pun la bătaie mandatul, să și-l pună și ei.

Este deranjant să faci o oră și jumătate din București până în Târgoviște și mai avem pretenția să vină investitorii aici. Fă-le infrastructură, dă-le posibilități să investească, ajută-i să vină aici, cheamă-i, creează locuri de muncă,creează taxe și impozite pe care să le poți organiza cum trebuie și nu mai fura și atunci o să ai rezultate. Altfel, vom contiua în aceeași notă de județ care își plânge de milă, care este murdar, sărac, care e departe de București, și care ar face atât de multe…dar nu este lăsat de cine? de cetățean?

Cetățeanul nu este vinovatul, este victima în momentul ăsta a unor nemernici care nu au făcut altceva decât să tragă pe el, să-l mintă, să-l folosească doar atunci când a avut nevoie. Nu se mai poate! Eu nu sunt de acord cu așa ceva!

Tot pe mandatul meu se va face aeroport la Târgoviște

Dacă suntem curajoși, hai să fim curajoși, hai să ne asumăm, și dacă nu reușim să facem lucrul ăsta, hai să ne dăm la o parte. Lăsați pe alții mai buni, nu mai mințiți, după 2-3 mandate, că sunteți virgine, că ați fi vrut dar nu v-a lăsat vecinul. Dacă vrei să faci ceva și pentru județul ăsta, va trebui să faci în echipă și cu ceilalți care nu-ți sunt neapărat prieteni, subordonați sau vasali. Trebuie să faci o echipă pentru dâmbovițeni. Ori o faci, ori te dai la o parte!

Și cum se face?

Dând la o parte comisioanele și prețurile dublate, dacă vrei cu adevărat. Nici tu șmechere care ai luat pâna acum lucrări, nu le vei mai lua, decât dacă te conformezi  și faci lucrări de calitate. Dar și tu, antreprenorule, care n-ai pupat până acum lucrări în Dâmbovița, vei lua doar dacă ești serios, îți duci treaba la bun sfârșit și vei dovedi că meriți. Avem aceleași drepturi și responsabilități și dacă vrem să facem treabă, o facem. Dacă nu, spectacole, adunări sociale, minciuni în fotografii și pe filmulețe, atacuri pentru competitori. Vino cu proiectul, spune ce vrei să faci, de unde iei bani și apoi, dacă meriți și oamenii te vor vota, vei face, dacă nu, lasă pe altul.

Oamenii simt o nemulțumire. Dacă ne vom da mereu la o parte și vom ceda presiunilor, ne vor călca mereu în picioare. Dacă nu vreți asta, ieșiți să-i sancționați!

Se spune că o clasă politică este oglinda societății. Dacă societatea a sesizat că sunt probleme și nu ia măsuri, înseamnă că este complice la această situație. Asumați-vă, faceți o schimbare și puneți-i pe cei care merita! Doar cei care merită, indiferent care sunt ei, de culoarea politică. Dacă considerați că este persoana potrivită să vă ducă pe un făgaș normal, mergeți, votați pe cine considerați că merită, dar ulterior nu vă mai plâmgeți de milă. Eu lucrez în mediul de afaceri. Aici ori faci treabă, ori te duci în faliment, pe răspunderea proprie!„

Imagini din conferința de presă:

Material realizat la comanda ALDE Dâmbovița; CMF 21200063
Citește și:

”Bogăția montană din județul Dâmbovița trebuie pusă în valoare!” Ionel Petre, președinte ALDE Dâmbovița.

Ionel Petre: “Alegerile din această toamnă sunt un prilej pentru un refresh politic”

Ionel Petre candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Ionel Petre, ALDE: Oamenii politici își merită ”brânciul” pe stradă

Ionel Petre, ALDE: Este timpul pentru demonstrarea “bărbăției” politice! Nu mai așteptați să iasă poporul în stradă!

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share