Isi striga nemultumirile in strada

Toamna se numara bobocii si… protestele! Cartel Alfa, filiala Dambovita anunta actiuni revendicative in urmatoarea perioada, din cauza deciziei ANAF de a impozita ajutoarele sociale oferite de sindicate. Astfel, membrii Cartelului vor picheta sediul ANAF Dambovita, timp de 5 zile, in perioada 22-26  septembrie.

    alfa 3

Federatia Sindicala Cartel Alfa, filiala Dambovita, desfasoara actiuni de protest, ca urmare a deciziei Administratiei Nationale a Finantelor Publice Dambovita, de a impozita cu 16% ajutoarele sociale acordate de sindicate. Aceasta decizie, luata in judetul Dambovita, este in premiera nationala. Nicaieri in tara nu s-a mai intalnit o astfel de situatie.

alfa

Nicolae Dragodanescu – Vicepresedinte Cartel Alfa, filiala Dambovita, a declarat: “Nu vom da niciun ban FISC-ului, chiar daca va trebui sa dormim pe treptele institutiei!”

Pana acum, masura dispusa de FISC a desfiintat doua sindicate la nivelul judetului Dambovita, insa Cartelul Alfa, ce are aproximativ 10 500 membrii la nivelul judetului nu se lasa!

alfa 4

Asociatia sindicala a obtinut aviz favorabil de la Primaria Municipiului Targoviste, pentru desfasurarea acestor actiuni de protest. Cate 100 de membri ai sindicatului isi vor spune nemultumirile in fiecare zi, in perioada 22-26 septembrie in fata institutiei FISC-ului, considerand decizia de impozitare a ajutoarelor sociale nelegala, din mai multe motive:

Nu exista Norme Juridice care sa prevada impozitarea ajutoarelor sociale;

Nu exista Norme Juridice care sa ingradeasca sau sa conditioneze acordarea unui ajutor social;

Niciodata nu au fost impozitate ajutoarele acordate de sindicate.

In prima zi de protest, la Targoviste a fost prezent, alaturi de sindicalisti, presedintele Confederatiei Nationale Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

alfa 2

Desi a plouat in cea de-a doua zi de protest, membrii sindicatului Cartel Alfa nu s-au lasat invinsi de vremea capricioasa si au continuat actiunile de protest, chiar si printre picaturile de ploaie, care anunta instalarea anotimpului de toamna.

alfa 5

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share