Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Ludovic Orban: “Parasirea partidului politic inseamna tradare”

10685157_10203833461169783_2111621051_nAstazi in cadrul conferintei de presa din cadrul ACL au fost prezenti Ludovic Orban, presedintele organizatiei PNL Dambovita si copresedinte al ACL, alaturi de Iulian Vladu presedinte PDL Dambovita.

Acestia au tinut sa informeze cu privire la “ordinul baronului Dragnea privind migrarea politica” a primarilor.

Dupa cum stim, premierul Victor Ponta a anunțat pe 28 august, în ședința de Guvern, că își asumă ORDONANȚA DE URGENȚĂ A GUVERNULUI prin care se permite aleșilor locali, inclusiv PRIMARILOR, să opteze pentru altă formațiune politică decât cea pe listele căreia au fost aleși. Aleșii locali vor avea loc 45 de zile pentru a decide la ce formațiune politică vor să fie, nu 10 zile, așa cum prevedea proiectul lui Liviu Dragnea. “Trebuie să deblocăm administrația locală și să facem dreptate. Nu cine strigă mai tare are dreptate. Sunt primari care au candidat cu Ponta şi Antonescu, iar acum sunt obligaţi să meargă cu Iohannis şi Blaga” – a spus Victor Ponta la începutul ședinței de Guvern.

Ludovic Orban a mentionat ca PSD a intrat in panica si incearca sa fraudeze alegerile cu adoptarea acestei OUG. Sustine ca ACL a luat urmatoarele masuri pentru a opri efectul acestei ordonante:

-au sezisat toate cancelariile internationale, avand reactii din partea Ambasadei SUA si a Marii Britanii

– la nivelul UE au atrasa atentia pentru a se dezbate aceasta problema

– au hotarat sa atace OUG in contenciosul administrativ

– sesizarea avocatului poporului

Mesajul liderului ACL catre toti primarii care vor “migra” catre alte formatiuni politice in urma acestei ordonante: “vom solicita incetarea mandatului oricarui ales local care si-a schimbat partidul politic”.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share