Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Vrei sa fii donator de celule stem?

1376503_1425750080972567_561710285_n

Asociatia Zambet pentru Romania partener oficial al Ministerului Sanatatii – Registrul national al donatorilor voluntari de celule stem hematopoietice,  organizeaza sambata 6 septembrie 2014 incepand cu orele 17.00 un eveniment ce promoveaza proiectul de sanatate national : Doneaza o sansa la viata ! Devenind donator voluntar de celule stem hematopoietice !

Cateva informatii despre noi:

Zâmbet pentru România este partener oficial RNDVCSH România, un prim obiectiv este un să creștem numărul de potențiali donatori de celule stem hematopoietice din Registrul Național al României.

Astfel pentru cei care transplantul de celule stem reprezintă singura șansă la viață să putem pune la dispoziție un donator român de celule stem perfect sănătos, perfect compatibil pentru a salva o viață în Româniam, știut fiind faptul ca șansa de a găsi compatibilitatea stem este cea mai mare în țara de origine a pacientului.
Vrem sa ajutam cât mai mulți români care au neșansa să lupte cu o boala oncologică a țesutului sanguin în România să aibă sprijinul unui număr de 5 ședințe psihologice specializate pentru a porni la drumul spre sănătate cu maximul de putere, voința și determinare.
Ne dorim inființarea unui CENTRU MEDICAL SPECIALIZAT DE DETOXIFIERE.

Daca vrei sa fii donator si sa salvezi o viata in Romania este necesar sa ai intre 18 si 45 de ani si sa fii inscris in Registrul National al donatorilor voluntari de celule stem .

Pentru mai multe detalii va asteptam la eveniment in Parcul Chindia din Targoviste, pe terenul de baschet (langa locul de joaca pentru copii), unde ne vom bucura impreuna de momente artistice , concursuri (la care asteptam inscrieri la tel 0722.288.720) si multa voie buna.

Va asteptam cu drag!

Distribuie acest articol Oficial Media
Share