Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

LUNA NOUA IN BERBEC – 7 aprilie 2016 – “Blestemul bogatiei sau…un ajutor providential”

luna nou1

“Nu va adunati comori pe pamant, unde molia si rugina le strica si unde furii le sapa si le fura.
Ci adunati-va comori in cer, unde nici molia, nici rugina nu le strica, unde furii nu le sapa si nu le fura.
Caci unde este comoara ta, acolo va fi si inima ta.” Evanghelia dupa Matei

Luna Noua este un moment al renasterii, al noilor inceputuri. Este un moment de echilibru a celor doua energii contrare dar si un moment in care energia necesara schimbarii este iarasi la noi. Acuma mariajul astral are loc in Berbec ( se grabesc mirii) pe gradul 18:04, lumina ( Soarele) se uneste cu intunericul ( Luna) si incep sa imparta daruri pentru toti cei invitati, in special pentru cei nascuti in preajma  zilei de 7, din orice semn zodiacal.

Luna Noua este asociata cu noi inceputuri, este cel mai bun moment pentru a reflecta la ceea ce vreti sa schimbati sau la ceea ce vreti sa aduceti nou in viata voastra. In semnul de foc al Berbecului, un foc grabit, noile inceputuri sunt favorizate prin actiuni directe, inventivitate, incredere personala. Energia de foc a Berbecului ofera optimism, indrazneala, capacitate de a lupta, “ sa mergem inainte” chiar daca momentan pare sa trecem printr-un tunel intunecat. Berbecul stie ca la capatul tunelului exista lumina, deci un indemn cosmic catre speranta, incredere, lupta. Negativ, Berbecul  este impulsiv, insistent, incapatanat iar proverbul  “ graba strica treaba “  pare a fi inventat pentru acest semn de foc nerabdator, grabit si neascultator.

Aceasta Luna Noua in fuziune cu Midas si Uranus in Berbec poate fi o atentionare si pierderi neprevazute prin lacomie, alegeri pripite, legi injuste, bogatie castigata prin metode usoare dar care este pierduta. Implinirea unei dorinte de natura financiara, materiala, putere absoluta, putere asupra legilor, pot conduce la o eventuala suferinta, umilire publica, retragere din activitatile lumesti iar asta se intampla fara nici un avertisment( Uranus ). Acuma, bogatia poate fi un blestem, aduce fel de fel de nenorociri, secretele puterii pot iesi in lumina.(…)

Saturn retrograd in Sagetator este de mana cu asteroidul 7 Iris ce ne spune ca trebuie sa fim atenti la mesaje, intuitie, la acea senzatie interioara ca “ simt ca asa e “. Desi poate oferi si vesti rele, Iris este cunoscuta ca o Zeita a vestilor bune care ghideaza, dau speranta, mediaza intre bine si rau, este aducatoare de bine in general, cumpatare, justitie divina. Asa cum curcubeul apare pe cer dupa o “ ploaie “ aratand astfel o linistire a naturii dezlantuite si Iris poate fi similara cu vestea care ofera speranta, liniste, incredere. In afara faptului ca ea poarta si transmite mesaje, Iris este detinatoarea cupei cu “apa din Styx” , apa adevarului, folosita pentru a-i depista pe Zeii care mint, care jurau stramb. Din punct de vedere astrologic, Iris de mana cu Saturn retrograd conduc la descoperirea unui adevar legat de o iubire, un copil, un partener de viata, un sef, o putere, o lege.
Aceasta Luna Noua in Berbec in fuziune cu Uranus ( soc, imprevizibil) si Midas ( putere, bogatie extrema, lacomie, secrete, pierderi legate de familie, revenire la credinta ) este o sluba divina pentru trezirea noastra in acord deplin cu indemnul din Evanghelia lui Matei:

“Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu si dreptatea Lui si toate acestea se vor adauga voua.”

Adriana Tudosa

Citeste mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share