Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

MĂRIME XXL? 5 trucuri simple pentru a te simți confortabil

Fie că ai fost dintotdeauna un tip masiv sau pandemia a pus câteva kilograme în plus la cântar, îți vine din ce în ce mai greu să te simți bine în hainele pe care le porți, cel mai probabil.

Dacă mai adăugăm și temperaturile care au crescut foarte mult în ultima vreme, te gândești cu groază la teancul de tricouri negre din dulap, în care vei transpira oricum, sau la singura cămașă de pe umeraș, care s-a tocit de la cât de des ai spălat-o, dar în care încă mai ai încredere că te va ajuta și de data aceasta.

Totuși, viața în XXL nu ar trebui să fie atât de sumbră! 

5 TRUCURI SIMPLE PENTRU BĂRBAȚII XXL  

  1.       Evită hainele exagerat de mari: tu ești un tip mare, însă chiar atât de mare? Tocmai pentru că ai suferit mult timp în haine strâmte, atunci când cumperi alte articole vestimentare, ai tendința de a cumpăra cu 1-2 numere mai mari decât porți de obicei. Însă acest lucru nu te avantajează, pentru că vei părea și mai mare decât ești în realitate. Implicit, dacă vei alimenta mintea ta cu gândul că ești atât de mare, ea va face tot posibilul să ajungă la acea greutate, iar când kilogramele se vor acumula, hainele, fiind prea largi, nu te vor atenționa de schimbare. În concluzie: cumpărând haine mai mari, vei fi mai mare! 
  1.       Folosește culorile inteligent: e adevărat că majoritatea hainelor tale sunt negre. Nu este neapărat un lucru rău, însă, pentru a sparge monotonia și a crea un sentiment nou de confort, poți păstra culorile tale închise preferate, la care poți adăuga anumite detalii colorate cum ar fi un guler sau un buzunar într-o culoare contrastantă, ce va muta privirea de pe talia ta, spre această pată de culoare. Efectul: categoric, te vei simți mai sigur pe tine!
  1.       Gândește în straturi: dacă ești adeptul zicalei: „negrul camuflează”, ei bine, negrul nu îi camuflează decât noaptea pe luptătorii Ninja și asta pentru că ei se mișcă foarte repede. În schimb, o cromatică folosită corect în straturi va subția abdomenul pe care te străduiești din răsputeri să îl ții sub control. Folosește un tricou în nuanță mai deschisă și o cămașă lejeră deasupra într-o nuanță mai închisă și vei direcționa intenționat atenția spre zona în nuanță deschisă, dar îngustă a pieptului și abdomenului. Astfel, senzația va fi de subțiere. Dacă dulapul tău e plin doar de tricouri, poți găsi rapid mai multe modele de cămăși de bărbați cu mărimi mari, din care poți alege în funcție de preferințe.   
  1.       Ai grjiă la imprimeuri: imprimeurile sunt un lucru foarte benefic, dacă sunt folosite corect. Dungile orizontale sunt de evitat, fie că sunt pe cămașă, fie pe tricou. Dungile verticale, în schimb, sunt de preferat, pentru că alungesc silueta și dau senzația se subțiere. Imprimeurile multe și mici, de asemenea, ar trebui evitate, pentru că vin în contradicție cu suprafața pe care se regăsesc și creează un sentiment de “prea mult”.  
  1.       Costum pe măsură: dacă ești nevoit să porți costum sau, pur și simplu, îți face plăcere, nu investi în costume prefabricate pe măsuri standard XL-XXL, pentru că, de obicei, acestea vor avea ori mânecile mai lungi, pantalonii mai largi, ori umerii căzuți. În orice caz, costumul nu te va avantaja în nicio situație. Alege un croitor profesionist, care să îți lucreze pe măsura ta vestimentația. Un sacou făcut exact pe măsura ta, cu umerii ridicați, cu revere înguste și nasturii poziționați în partea de jos, va crea forma de V, care te va face să pari mai subțire.

În concluzie, poate că măsura XXL nu îți aduce multe beneficii pe partea de sănătate, cu toate că unele studii susțin că obezitatea îți poate salva viața. Oricum ar fi, este dreptul tău să te simți confortabil orice măsură ai deține, iar hainele potrivite te vor ajuta să obții acest sentiment.

 

Sursa foto: shutterstock.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share